veskoz написа:Савка, държавата от години доказва, че нищо не се прави в посока по-лесно, по-добре, по-чисто и т.н.
Повечето от нас знаят, че именно културата и възпитанието на обществото е в корена на почти всички проблеми.
Няма гражданско общество. Факт!![]()
Ииии... да водиш се "шосеист"![]()
Истината е една. Шосеист, пешист или автомобилист си учасник в движението. Към която и група да спадаш (обикновено и в трите) ако не мислиш - спадаш в групата на зеленчуците. Те са много и повечето са в зарзаватчийницата на Цар Освободител.
Темата пак избива на политика. По-добре да се трие.![]()
Antares написа:Щото колата е престиж, била тя архаична трошка, а велосипеда не е.
Antares написа:Та разковничето май наистина си е именно превъзпитаването на нашенеца...
Antares написа:Та разковничето май наистина си е именно превъзпитаването на нашенеца...
Идеи?
Марто, идеи - бол. Но нямам нито средствата, нито възможността, нито уменията и качествата за да реализирам която и да е било.bikerider написа:Antares написа:Та разковничето май наистина си е именно превъзпитаването на нашенеца...
Идеи?
Antares написа:идеи - бол. Но нямам нито средствата, нито възможността, нито уменията и качествата за да реализирам която и да е било.
Antares написа:Ако уреда за зомбиране и манипулации на обществото ни, тоест медиите, се напънат да сътворят нещо креативно, тоест да му промият твърдата глава на нашенеца с малко добре поднесена информация...
Antares написа:НМП полето*, безхаберието, дребнавия егоизъм и доста други неща, за които в момента не се сещам да изброя лежат в основата и на визирания в темата проблем.
Лаврентий Берия написа:В първата част на изказването ти си прав, но във втората -не!
Пак ще кажа - не съм човека, който може да помогне в оправянето на тая бъркотия. И именно по тази причина не съм задълбавал достатъчно, за да мога да дам конкретни идеЙ. Предпочитам да разбивам светлото бъдеще на малки и изпълними цели и да задълбавам в проблемите, които мога да разреша.bikerider написа:Добре де, аз за това питах точно - как ги виждаш нещата, дори само на идеи. На всички да им пука за всичко, всички да разбират от всичко и доста други неща? Така ли ги виждаш? Щото там сме били...
azzmaster написа:Само по леко с наредбите към МВР все пак,не се знае може и там да има колоездачи.![]()
А и нали знаете че българите живеем на логиката - те се правят че ми плащат,аз се правя че работя.Това се случва и в МВР.
Доколкото за карането из града-ами пазете се,предимно от лелки около четиридесетте,те са най-опасните:)
===>замисли се защо,и на кой е удобно да е така.Целия,проблем идва от тези политически назначения,имам в предвид министър-главен секретар-и така надолу по веригата,оставят се незначителните началници на отдели,и униформения състав.Както каза,че рибата се вмирисва от главата,така и тук.Но и там работят,много достойни и доблестни,мъже и жени.Цялото МВР е една огромна, неефективна, плюскаща данъци престъпна мърша.
bikerider написа::agree:
mulltex написа:Аз не виждам нищо смущаващо в стратегията. Вместо да мрънкате и пишете в форума, що не пратите едно официално отворено писмо до сътветното ръководство, което гo е изготвило, както и до няколко медии?
Съответно маркирайте с какво не сте съгласни и опишете какво мислете, че е приоритетно и трябва да залегне в стратегията.
mulltex написа:Аз не виждам нищо смущаващо в стратегията. Вместо да мрънкате и пишете в форума, що не пратите едно официално отворено писмо до сътветното ръководство, което гo е изготвило, както и до няколко медии?
Съответно маркирайте с какво не сте съгласни и опишете какво мислете, че е приоритетно и трябва да залегне в стратегията.
Би било полезно да се направи велошествие. По някой необходим маршрут, по който има нужда да се пътува. Без организация, и със уклон към каране по правилата.
==>теста е всекидневен,мерките са ясни,но няма пари и желания за подобрение.тест на условията и мерки за подобрение
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 377 госта