_SoRa_ написа:Настройката е безплатна.
Каква настройка, да врътнат няколко клика ребаунда?
_SoRa_ написа:Настройката е безплатна.
_SoRa_ написа:martin.radev написа:Поискаха ти 200 лева за Fox Float DPS ли?
Това за смяна на маслата и почистване, или пълен ребилд?
Пълната профилактика на този шок във VeloBoost включва следното:
✅ диагностика
✅ тест на ръчен dyno стенд
✅ пълно разглобяване
✅ химическо и ултразвуково почистване
✅ върхов клас масла, греси и тунинг добавки r.s.p.
✅ помпене с чист азот на всички пневматични камери
✅ финален тест след сервиза
Цялата процедура струва 100 лв.
Отделно сервизният кит за пневматичната му част е 49 лв и още 49 е кита за хидравличната част. Общо 198 лв.
За вилката профилактиката е 100лв. Сервизните китове за нея са 39 лв и семерингите 64 лв. Общо 203 лв. Настройката е безплатна.
Alexi написа: .. иди в някой сервиз да му капнат малко фокс флуид в камерата и газ ( дори няма нужда да се смъква от рамката )
martin.radev написа:То вместо две сервизации, човек да стисне малко зъби и на 2рата година ще ти е по-насметка да си купиш чисто нов...
Alexi написа:а имах предвид газ по пътеките ..
Alexi написа: .. IFP не трябва да се пипа на шок на половин година ,рано е
_SoRa_ написа:https://www.bike-components.de/en/Xpedo/Spike-Spare-Pins-for-Platform-Pedals-p55778/
По-евтин вариант на тези пинове има ли?
martin.radev написа:Ползвам такъв Smart-Gauge на Топийк и мислех, че ще мога да го използвам и за шока - но не става.
Губи много въздух, повече отколкото докато отвивам маркуча..
Виж за вилката работи перфектно с голяма точност, просто трябва силно да се притиска към вентила.
emo_gp написа:Здравейте, интересува ме машинките които тестват налягане т.нар. Smart gauge които са до повече psi ще вършат ли работа за шокове и вилки? Идеята ми е да се настройва по-финно налягането, понеже с помпичката която имам имам съмнение, че налягането спада докато я развия!
emo_gp написа:Здравейте, интересува ме машинките които тестват налягане т.нар. Smart gauge които са до повече psi ще вършат ли работа за шокове и вилки? Идеята ми е да се настройва по-финно налягането, понеже с помпичката която имам имам съмнение, че налягането спада докато я развия!
_SoRa_ написа:Препоръчайте помпа, която да ползвам при повреда на гумата по време на каране.
Нося патрони с со2, но с тях не мога да контролирам количеството на вкарания въгл. оксид.
emo_gp написа:martin.radev написа:Ползвам такъв Smart-Gauge на Топийк и мислех, че ще мога да го използвам и за шока - но не става.
Губи много въздух, повече отколкото докато отвивам маркуча..
Виж за вилката работи перфектно с голяма точност, просто трябва силно да се притиска към вентила.
Благодаря за отговора а модела D2 ли е който ползваш ?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 346 госта