от did » Пет Май 05, 2006 7:54 pm
[quote="Teodor40"]
Защо всички сте коне с капаци! Аз не казвам да се държим като свине горе!АЗ не го правя!Мненията ви изупачават казаното от мен и не се вижда контекста на идеята ми.Гващате се за всяка дума и вие се държите като пубери. За всичките си качвания горе само веднъж подпрях една жена и то сега зимата защото не успях да спра на един завой.Съвсем леко я побутнах,ама колкото едвам да усети и се почувствах адски тъпо и се извиних 5 пъти сигурно. И Дид не ми говори за града.Изтъркано е и не си в ситуацията. А и не съм казал пешаходците да се оглеждат през 30 секунди!Къде съм го написал???????ЯСНО се разбира от контекста на мненията че става въпрос че като НИ видят да не продължават да седят и да ни гледат нагло! Планината е толкова наша,колкото тяхна-50:50.
Ако трябва да ви се хващам за всяка ваша дума роман ще напишаа вие от нямане какво да правите си пишете някакви глупости дето нямат нищо общо с казаното от мен. И ако може хора които не карат на Витоша да не се правят на интересни и да си замълчат.
И значи е правилно да ни тъпчат зобове,охранители,малоумни?
Тояга ти не караше ли една зелена хонда мисля че беше?Ниска и беше с гаджето на Пловдив?
[/quote]
Първо, това за из града не ти го казах аз, а marshall__, който E карал на Витоша, повече от теб (не го познавам, но съм сигурен, щото писанията му са мноооого далече от подобна инфантилност и си личи, че е наясно).
Второ, аз говорех само по принцип, но до мисленето на основа на принципи явно още не си дорасъл, та просто няма смисъл да ти говоря.
Трето, както ти имаш "право" да фърчиш надолу, така и пешеходците имат право да ти стоят на пътя! Това се каза 100 пъти, но явно трябва да се каже 1000 пъти. Чудно защо като в Родопите по някоя пътека турист види колоездач, емоциите от срещата са само приятни??? Дали не е защото, понеже там няма лифт, до истинските пътеки неподготвени за такива срещи колоездачи не стигат???
Четвърто, когато говорите колко са ви велики уменията и спирачките и колко пазите хората (които са непредвидими), ВИЕ сте богове. Като стане дума обаче за дървета (които са предвидими) - страшната травма на Ангел. Това не е изключение - гледал съм го на живо не веднъж. Тия простотии, че можеш винаги да се контролираш при истинско спускане и да пазиш пешеходците заради великите си спирачки - ходи ги разправяй на пешеходците, не на мене.
Пето, ако в темата при туристите и в тая тука не се излагахте ТОЛКОВА ЯКО, никой от "дървените философи" нямаше да се намесва да ви рине лайната, защото всичко написано е заради вас, а не заради туристите, защото наистина не знаете какво говорите. За нормалните хора тази тема няма смисъл - всичко е ясно, само на вас не ви е ясно. Туристите просто се разхождат и имат пълното право да го правят. Ваше задължение е като карате по ТУРИСТИЧЕСКА пътека да се съобразявате, както го правя аз и както го правят хората, които ходят в Планината заради Планината, а не заради Надолнището! Като сте на състезание и ви е отцепен района, правете каквото си искате. Когато обаче си делите планината с други - ще се съобразявате и няма да говорите глупости по форумите. Тоя бил тъп, оня - дебил, трети не знам си какво, само вие сте мъже! Да бе...
Планината не е място да си мерите п*ките.
Ае... бях си казал - КРАЙ! наистина - КРАЙ! Като пораснеш пак прочети това и като ти проличи по писането, че си пораснал или поне малко си разбрал за какво говорим (както направи spinsession), ще се включа тук само за да те поздравя!
Ако сега теодорчо и смърфчо не ме оплюят, черпя ги по бира. Обаче едва ли... Рядко радиата си менят репертоара по-често от веднъж на седмица. Най-веоятно ще си пия бирата сам.
Q. b. f. f. f. s.