Предупреждение към ходещите на Витоша!

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Мнениеот TOYAGA » Пет Май 05, 2006 12:12 pm

[quote="Teodor40"]

[quote="TOYAGA"]

Teodor40, предстои ти да ядеш ГОЛЯМ бой...
[/quote]

И защо по-точно?От кой?:popcorn: Ти ли едно време караше едно GT твърдак?
[/quote]

Защото си *******. От първия, на който не му издържат нервите. Да, карах навремето GT Zaskar.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот Admin » Пет Май 05, 2006 12:12 pm

[quote="Teodor40"]

Аз лично не пускам аванта на тъпацете дето ме гледат в очите и седят посредата на пътеката НАРОЧНО![/quote]

[b][color=red][size=200]А трябва![/size][/color][/b]
Никой пешеходен турист не е длъжен да отстъпва път на велосипедисти и това положение следва логиката на цял куп други правила, залегнали например в ЗДвП. Който е по-опасен, той прави път! В случая това сме ние. Не, че сме лоши, не че хобито ни е лошо, но обективно ние застрашаваме туристите ако караме неразумно, поради което ние трбва да намаляваме, спираме и т.н., независимо от ситуацията и тяхното поведение. Дори последното да е нарочно, злонамерено, дебилно или не знам и аз какво, това още повече ни задължава да спрем, за да не създадем конфликт. Освен това, чисто човешки, ако някой се държи като дебил, не значи, че трябва другия да му отвръща със същото, нали?
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот Admin » Пет Май 05, 2006 12:17 pm

Моля ви, нека не се обиждаме помежду си с дрисливи, пикливи, конски и други епитети - просто не помага на разговора, който си е бая сериозен :agree:
Разбирам напълно раздразнението ви от изказвания като това на teodor4о, но както обидите на туристите не биха му повлияли, така и вашите ще имат същия ефект ;)
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 05, 2006 12:23 pm

Ето че само Админ се държи като хората!Обяснява какво не е съгласен.И мога да се съглася с казаното от него но и да добавя че и пешаходците са длъжни да се пазят.Когато съм бил груб винаги е имало причина.А на Цоцка и на Тояга мога да има кажа че във форума се държат отвратително с някой изказъл мнение и поради това не могат да ме обедят по НИКАКЪВ начин че с пешаходците на Витоша са нормални(т.е. не знам дали Тояга кара още)!И двамата ви познавам и само Тояга може да ме заплашва ...защото знам за какво става въпрос.Сега се сещам на какво се е засегнал но ако зачете написаното за бременната ще разбере какво съм имал в предвид.
Клуб и вело училище http://gravity-bike.com/
Аватар
Teodor40

Рейтинг: 1896

Мнениеот bikerider » Пет Май 05, 2006 12:23 pm

[quote="Teodor40"]
Знчаи идеята на темата е пешаците да те псуват горе а ти да им отвръщаш с "мерси,приятен ден".
[/quote]

Именно, защото те псуват заради други такива, които са ги стреснали в миналото или просто защото се чувстват застрашени от летящ на скорост обект към тях.

[quote="Teodor40"]
А оня тъпак на 40-тина ритна без причина колелото на един по-слабичък байкър.Не че има значение това за вас де.
[/quote]

Напротив, има. Обясняваме ти, че този човек е бил предизвикан да мисли и върши, това което е мислил и вършил, заради някой ДРУГ байкър, който е налетял като вас.
Говорим ви тия неща, за да осъзнаете, че не сте сами и не може да се държите все едно сте сами и целия свят е срещу вас. Ако така ви се струва, може би е защото вие сте срещу целия свят.
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 05, 2006 12:30 pm

По принцип се държа нормално.Както виждате и не обиждам никой от хората във форума защото не мисля че е културно,удачно и че ще промени по някакъв положителен начин темата. И ако ми каже Тояга или Цоцка или който и да е че ако някой страшен простак започне да ги псува,да рита колелото на техен по-слаб приятел ще си замълчат...не знам.Дано ме разбирате правилно защото по-ясно не мога да обясня моята гледна точка.
Аватар
Teodor40

Мнениеот TOYAGA » Пет Май 05, 2006 12:30 pm

@ Teodor40

Бъркаш ме с някой...
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот did » Пет Май 05, 2006 12:34 pm

[quote="Teodor40"]

... този дебелия ...
... беше много як ...
... адски тъп ...
... назобен и много,много сланинест ...
... да ги изкъртим ...
... такива зобове ...
... Аз лично не пускам аванта на тъпацете ...
... Има един тъпак на около 40 и набързо се здуха ...
... вече щях да го почвам ...
[/quote]

Ако това е пример за толерантно байк-общество...

За да напише това, "човек" трябва не просто да е млад и неопитен, ами и да е непоправимо заразен от селянията и простотията на града. Такъв "човек" няма право да дава мнения и предложения за това какъв ред трябва да има в Планината, защото не знае какаво е Планина и едва ли някога ще научи. Hint: Планината не е надолнище.

След като след 5 страници по темата, в които на всеки с малко мозък ситуацията трябва да му се е изяснила, пак се намират "хора", които да изръсят подобни [b]простотии[/b], явно забраните и ограниченията са неизбежни. В случая [b]простотии[/b] е твърде умерено определение. Съжалявам тези "хора", които прекарват цял ден в Планината (с колело или без колело) и вместо да използват това време да усетят Планината, те просто си пренасят диващината горе, често заедно с колелото.

Достатъчно е да има 2-3 "колоездача" с подобно селяндурско отношение към другите, за да се обезсмислят всички опити на останалите да внимават, да се съобразяват и да търсят разумни решения.

По-горе klmn пак повтаря - табелите да били само предупредителни. Мислех, че е излишно да го обяснявам, но една табела с каквото и да е съдържание, дори и най-добронамерено предупреждение към туристите, ще даде на "колоездачи" като teodor4o още по-голямо основание да си отстояват "правата" по тяхния си начин, което само ще оплеска ситуацията още повече.

Тъй като не мисля, че тези, които ТРЯБВА да променят поведението си, имат достатъчно здрав разум да го направят, спирам с писането по тая тема. За всички е ясно какво ще се случва оттук нататък. Дано не е много скоро, но и за това съм песимист.

EDIT: докато пишех това се появили 10 мнения... Admin, ако бях прочел молбата ти преди да пиша, щах да се съобразя и да се въздоржа от квалификации. Сега ако ти искаш, слагай звездички. От това по-умерен при такава очевидна провокация не мога да бъда.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот bikerider » Пет Май 05, 2006 12:37 pm

[quote="Teodor40"]

Ето че само Админ се държи като хората!Обяснява какво не е съгласен.
[/quote]

Да, Admin има безкрайното търпение да ви обяснява очевадни неща като на малоумни.

[quote="Teodor40"]
И мога да се съглася с казаното от него но и да добавя че и пешаходците са длъжни да се пазят.
[/quote]

Ахъм. Значи като караш по тротоара пешеходците са длъжни да се пазят? :crazy:
Абе момко ти наистина ли не осъзнаваш, че пешеходците не са там за да гледат през 30 секунди дали някой не лети изотзад към тях?
Как да се пазят? Що просто не се разходиш като турист да усетиш и другата страна на монетата?
Аватар
bikerider

Мнениеот bikerider » Пет Май 05, 2006 12:43 pm

[quote="Teodor40"]
някой страшен простак започне да ги псува,да рита колелото на техен по-слаб приятел ще си замълчат
[/quote]

А опита ли поне веднъж да си зададеш въпроса аджеба тоя "простак" ЗАЩО така се държи?

Или викаш кво да мислим, той налита, ние налитаме и така до...
Аватар
bikerider

Мнениеот Zozka » Пет Май 05, 2006 12:47 pm

Как да не те псувам, при положение че е съвсем очеизвадно че други начини просто няма - то си е въпрос на възпитание - щом не разбираш като ти го кажат добронамерено, ти го казват по другия начин точка. И пак си знае своето. Писнало ми е от селяндури - именно от това се опитвам да избягам като ходя на планина, ама не...
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот did » Пет Май 05, 2006 1:27 pm

... и за последно по темата:

Гледам, че двамата юнаци с табелите почти са уредили маркировка на вело-трасето във форума в ДИР-а.

Преди да награбите табелите и боята, моля да направите следното:

Правите една табличка с три колонки. В първата написвате следното:

1. Нормален турист;
2. Турист-дебил;
3. Нормален колоездач;
4. teodor4o

Срещу всеки типаж, във втората колонка записвате с какво поставянето на предупредителни табели ще промени поведението му в положителна посока, а в третата - с какво евентуалните табели ще допринесат за още по-наглото и безотговорно поведение на въпросните индивиди. Всички "за" и "против" ги има в темата, няма да ви е трудно да попълните табличката, но се опитайте да бъдете обективни.

Накрая прочетете втората и третата колонка внимателно и ако все още утопизмът ви не се е изпарил, грабвайте боята и табелите. Внимавайте обаче някой разумен колоездач да не ви види. Пазете се и от дебили-туристи и от нормални туристи, че на много от тях няма да им хареса. Също така внимавайте докато ковете някоя табела до пътеката да не ви натресе байк-камикадзе.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот spinsession » Пет Май 05, 2006 1:56 pm

@did :rofl: :rofl: :rofl: това беше добро

аз обаче не смятам че ще има някакъв директен ефект върху които и да било байкъри! просто там където се движим най-често туристите ще бъдат предупредени за опасността! ние пак ще си намаляме и т.н. тези табели са изцяло и само за туристите-за да бъдат информирани! а за озъптяването на буйните тийнейджъри трябва да се отдели много специално внимание! и не смятам че ще стане с "тъпаци,идиоти,безмозъчни"-това според мен до голяма степен ги кара да се гордеят(уау къв съм лууууд,тия изтрещели чичковци са много зле)! тук въпросът е да заработи някаква логика! така че насочете усилия натам!

админ,мисля че можеш много да направиш,помисли го! ако има как бих помогнал,вярвам че и с другите е така!
****LEKSUTAN PO DEFAULT****
Аватар
spinsession

Мнениеот bikerider » Пет Май 05, 2006 2:11 pm

[quote="spinsession"]
ако има как бих помогнал
[/quote]

[quote="spinsession"]
така че насочете усилия натам!
[/quote]

:usclap:
Аватар
bikerider

Мнениеот did » Пет Май 05, 2006 2:11 pm

spinsession, нищо смешно не съм написал, не знам кое те развеселява така. Опитай се да разграничиш това, което на теб ти се иска да предизвикаш с действията си от това, което в действителност ще се случи.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Zozka » Пет Май 05, 2006 2:20 pm

[quote="spinsession"]

тези табели са изцяло и само за туристите-за да бъдат информирани!
[/quote]

Аз лично ако отида на разходка, примерно с песа на Витоша и видя подобна табелка ще побеснея:

1.) От къде на къде трябва през цялото време да съм на щрек, да не ми прелети некое камикадзе през песа?
2.) Що за нахалство - хем ми развалят спокойствието, хем и табели си слагат - все едно е тяхна пътеката
3.) Я да видим една подписка до управата на "Витоша" дали няма да ми върне спокойствието

Познай какво следва...
Идат кат овци, бегат кат Офци
Аватар
Zozka

Мнениеот marshall__ » Пет Май 05, 2006 2:22 pm

Определено не очаквах, че ще чета [b]чак[/b] такива глупости. Определено си мислех, че чак такива дебили не ходят на(или поне не стигат до) планина. Определено очаквах, че ще има по-адекватни хора.. Е определено съм грешал..
С риск да се изплюя върху някой когото "познавам" и с когото съм карал, ще кажа, че толкова неадекватни и трудно-мислещи хора не съм вярвал (не знам и дали да вярвам), че има..
Защо сте решили, че хората са ви [b]длъжни[/b] за нещо? Защо сте решили, че след като сте с колело надолу, трябва ви се постиля червения килим и от там нататък не разрешавате дори мухи да прелитат пред погледа ви?
След като не сте закупили определения очастък, след като не сте платили за отцепване на района, след като не сте платили за права над този район и забрана до определен състав да се "движи" из него - значи [b]не може[/b] да имате претенции, че видиш ли хората трябва да се съобразяват и да не ходят вече по пътеката..
Ами ако се развие следната случка: Ходиш си по тротоара (пешеходна зона) заедно с <s>детето</s> сестра си (примерно на 10). Около вас е пълно с други пешеходци (нормално - пешеходна зона) и в следващия момент минава някакъв [b]пич[/b] с кола и ви обърсва със 120, като естествено преди това е сигнализирал по някакъв начин (примерно клаксун - светлини - може даже да се е провикнал през отворения прозорец). Щом той е сигнализирал, значи не е той виновен, а вие - [b]тъпанарите[/b], които ходите и блеете на тротоара, [b]вместо да се оглеждате и ослушвате. [/b]Защото видиш ли и той трябва да избегне по някакъв начин задръстването.. Дори е нормално след това да слезе и да набие няколко от останалите пешеходци, за да знаят - следващия път да внимават!

Предлагам да се осъзнаете и да вземете да почнете да мислите, щото верно не се усещате за какво иде реч.. Или е от възрастта, или сте прекалено "назобени" - но по-дебилни изцепки от тези на квв и още там няколкото господа на които света-<s>трябва</s>им-се-върти-около-тях, не бях чел!

И аз, както Зозка, както и много други караме [b]И[/b] там. И както вече много точно ви го обясни Андрей - не ми харесва заради няколкото неграмотни и трудно-възприемащи "същества", да не мога след това да карам - предполагам ви е ясно, че забраните най-лесно се слагат.. и то е очевидно, че докато ги има ей такива като teodor40, смърф40 и подобните господа, е само въпрос на време.

Не мисля повече да се намесвам или да възпитавам посерковци, които са изпуснали първите си седем години (или пък хайде да не казвам, евентуално каква музика им препочитат мама и тате).
Дори не вярвах, че ще седна да се занимавам, но ... какви хора има..

[size=67]Едит: вероятноста да си изядете пердаха също е твърде голяма..[/size]

Едит 2: Още по въпроса с табелите (из поста на spinsession): Предлагам на шофьорите да си направят такива и да ги разлепат по тротоарите. Те ще са изцяло за пешеходците - ей така, за да бъдат информирани!
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Мнениеот Lubo » Пет Май 05, 2006 2:23 pm

Теодорчо, не може да искаш туристите, които са излезли да си починат в планината, да поглеждат на всеки 30 сек. назад и да се ослушват като гърмяни зайци. 100% съм сигурен, че има малоумни туристи :) то във всяко стадо си има черни овце, но като гледам в нащо има повечко. РАзбери, че хората в планината са МНОГО по-добри от тези в града...просто природата предразполага т.е. отнощението на повечето туристи идва от някъде и то не е от сините ми очи.
Просто замисли се, че на пътя колите и камионите искаш да те пазят и да не ти правят мръсно (както впрочем се получава), в планината ти си в същата позиция както шофьорите по пътищата. Дано ти стана ясно на теб и на повечето камикадзета мисълта ми.

П.П. няма смислъл да се заплашвате, да си мерите пишките и да си мислите, че сте най-слините. Всеки яде бой рано или късно. :)
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот bikerider » Пет Май 05, 2006 2:27 pm

Аз викам по-добре рано ;)
Аватар
bikerider

Мнениеот skiman » Пет Май 05, 2006 2:29 pm

Когато сложат забрана за каране на колела на Витоша индиви, като Теодор40 ще са първите, които ще нададат вой до небесата! Ама нищо! Това, че порай плявата ще изгори и малко здраво, може да е за добро!
Теодор40, наистина с тези си расъждения ще си патиш! И другите като тебе!
Когато имаш камъче в обувката, което те дразни, не изхвърляш обувката!
Човек не спира да си играе защото остарява, а остарява защото е спрял да си играе.
Аватар
skiman

Мнениеот Lubo » Пет Май 05, 2006 2:32 pm

[quote="bikerider"]

Аз викам по-добре рано ;)
[/quote]

:offtopic:
То ако се почваме казваите та да си взимам гумата за зъби като се качвам да карам :)
:offtopic:

Лошото е, че и така не се решават всички проблеми, но е ФАКТ, че иам хора дето само от този начин на "говорене" разбират..... абе трябва да им се НАБИВА в главата иначе ефект няма :)
Е по-зле не може да стане ... Може, може
Аватар
Lubo

Рейтинг: 1720

Мнениеот did » Пет Май 05, 2006 3:58 pm

още нещо по темата:

[url=http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=2246&sectionid=16&id=0000102]Чиновници ще учат от CD как да не взимат подкупи[/url]

Министерството на Николай Василев планира масирана атака срещу корупцията в държавната администрация. Борбата с нея ще се води нетрадиционно - със самоограмотяване. 50 000 чиновници ще получат тематични CD-та, които ще им разяснят тактиката срещу вредното явление в собствените им редици. Не е ясно какво ще съдържат дисковете, защото тепърва ще се обявява обществена поръчка за съдържанието на продукта.
"Няма как да стане по друг начин освен чрез самообучение, защото това е половината от администрацията в България", обясни министър Василев. Дискове ще получат дори висшите ръководители. Идеята за CD-та е включена в програма за прозрачност в дейността на държавната администрация. Документът вече е даден на премиера и се очаква да бъде обсъден от правителството.

----------------------------------

мдааа, по темата е!

Това е още една илюстрация, че бъркането на желания и реалности може да е смешно, ако не беше трагично.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 05, 2006 7:35 pm

Защо всички сте коне с капаци! Аз не казвам да се държим като свине горе!АЗ не го правя!Мненията ви изупачават казаното от мен и не се вижда контекста на идеята ми.Гващате се за всяка дума и вие се държите като пубери. За всичките си качвания горе само веднъж подпрях една жена и то сега зимата защото не успях да спра на един завой.Съвсем леко я побутнах,ама колкото едвам да усети и се почувствах адски тъпо и се извиних 5 пъти сигурно. И Дид не ми говори за града.Изтъркано е и не си в ситуацията. А и не съм казал пешаходците да се оглеждат през 30 секунди!Къде съм го написал???????ЯСНО се разбира от контекста на мненията че става въпрос че като НИ видят да не продължават да седят и да ни гледат нагло! Планината е толкова наша,колкото тяхна-50:50.
Ако трябва да ви се хващам за всяка ваша дума роман ще напишаа вие от нямане какво да правите си пишете някакви глупости дето нямат нищо общо с казаното от мен. И ако може хора които не карат на Витоша да не се правят на интересни и да си замълчат.
И значи е правилно да ни тъпчат зобове,охранители,малоумни?
Тояга ти не караше ли една зелена хонда мисля че беше?Ниска и беше с гаджето на Пловдив?
Аватар
Teodor40

Мнениеот did » Пет Май 05, 2006 7:54 pm

[quote="Teodor40"]

Защо всички сте коне с капаци! Аз не казвам да се държим като свине горе!АЗ не го правя!Мненията ви изупачават казаното от мен и не се вижда контекста на идеята ми.Гващате се за всяка дума и вие се държите като пубери. За всичките си качвания горе само веднъж подпрях една жена и то сега зимата защото не успях да спра на един завой.Съвсем леко я побутнах,ама колкото едвам да усети и се почувствах адски тъпо и се извиних 5 пъти сигурно. И Дид не ми говори за града.Изтъркано е и не си в ситуацията. А и не съм казал пешаходците да се оглеждат през 30 секунди!Къде съм го написал???????ЯСНО се разбира от контекста на мненията че става въпрос че като НИ видят да не продължават да седят и да ни гледат нагло! Планината е толкова наша,колкото тяхна-50:50.
Ако трябва да ви се хващам за всяка ваша дума роман ще напишаа вие от нямане какво да правите си пишете някакви глупости дето нямат нищо общо с казаното от мен. И ако може хора които не карат на Витоша да не се правят на интересни и да си замълчат.
И значи е правилно да ни тъпчат зобове,охранители,малоумни?
Тояга ти не караше ли една зелена хонда мисля че беше?Ниска и беше с гаджето на Пловдив?
[/quote]

Първо, това за из града не ти го казах аз, а marshall__, който E карал на Витоша, повече от теб (не го познавам, но съм сигурен, щото писанията му са мноооого далече от подобна инфантилност и си личи, че е наясно).

Второ, аз говорех само по принцип, но до мисленето на основа на принципи явно още не си дорасъл, та просто няма смисъл да ти говоря.

Трето, както ти имаш "право" да фърчиш надолу, така и пешеходците имат право да ти стоят на пътя! Това се каза 100 пъти, но явно трябва да се каже 1000 пъти. Чудно защо като в Родопите по някоя пътека турист види колоездач, емоциите от срещата са само приятни??? Дали не е защото, понеже там няма лифт, до истинските пътеки неподготвени за такива срещи колоездачи не стигат???

Четвърто, когато говорите колко са ви велики уменията и спирачките и колко пазите хората (които са непредвидими), ВИЕ сте богове. Като стане дума обаче за дървета (които са предвидими) - страшната травма на Ангел. Това не е изключение - гледал съм го на живо не веднъж. Тия простотии, че можеш винаги да се контролираш при истинско спускане и да пазиш пешеходците заради великите си спирачки - ходи ги разправяй на пешеходците, не на мене.

Пето, ако в темата при туристите и в тая тука не се излагахте ТОЛКОВА ЯКО, никой от "дървените философи" нямаше да се намесва да ви рине лайната, защото всичко написано е заради вас, а не заради туристите, защото наистина не знаете какво говорите. За нормалните хора тази тема няма смисъл - всичко е ясно, само на вас не ви е ясно. Туристите просто се разхождат и имат пълното право да го правят. Ваше задължение е като карате по ТУРИСТИЧЕСКА пътека да се съобразявате, както го правя аз и както го правят хората, които ходят в Планината заради Планината, а не заради Надолнището! Като сте на състезание и ви е отцепен района, правете каквото си искате. Когато обаче си делите планината с други - ще се съобразявате и няма да говорите глупости по форумите. Тоя бил тъп, оня - дебил, трети не знам си какво, само вие сте мъже! Да бе...

Планината не е място да си мерите п*ките.

Ае... бях си казал - КРАЙ! наистина - КРАЙ! Като пораснеш пак прочети това и като ти проличи по писането, че си пораснал или поне малко си разбрал за какво говорим (както направи spinsession), ще се включа тук само за да те поздравя!

Ако сега теодорчо и смърфчо не ме оплюят, черпя ги по бира. Обаче едва ли... Рядко радиата си менят репертоара по-често от веднъж на седмица. Най-веоятно ще си пия бирата сам.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот wuminator » Пет Май 05, 2006 8:07 pm

Posted - 04/05/2006 : 18:47:41
--------------------------------------------------------------------------------

Преди няколко дена срещнах на пътеката една баба и един дядо да берат гъби(рядка случайност е да срещнеш някого по пътеките във Врачанския Балкан).Карах съвсем бавно и спрях на 5 метра пред тях,но наистина бях с много ниска скорост(10-15km/h).Те веднага ми се скараха,че не съм спрял веднага,а аз вежливо им отвърнах с едно "Добър ден",след това последва обяснение за ниската ми скорост и преценката ми за успешното навременно спиране.Сърдитата им физиономия веднага се промени и ми пожелаха приятно каране.Така че,при съвсем малко желание нещата се оправят много лесно.

--------------------------------------------------------------------------------

People are strange,when you’re a stranger...

[color=beige](awe ti kvo da ne si tup kvo jelanie te opravq kogato ti spirash shashnat ot fakta 4e nqkoi moje da ti zamahne za da te svali ot koleloto i to ne kradec a nai obiknoven turist s dvama priqteli,az spiram i toq litva sreshtu mene(100% shizofrenik)hvshta mi koleloto i kato go metna na strani i az sus nego v reki4kata kvo da napraaa kato e 2visok 1.5 shirok ne govori 4e iskam da vi vidq kvo shtehte vie da napraite priqtelq mi e prav mnooo vnimavaite i ako se slu4i neshto takova ne spiraite dori da nema most trugnete po dereto no ne spiraite (naistina she e hubavo ako na nikoi ne slu4i takova neshto
:banghead:[/color]
All in the name of riding freee!!!!
Аватар
wuminator

Рейтинг: 970

Мнениеот Teodor40 » Пет Май 05, 2006 8:09 pm

Каквото искаш си мисли.Факта че досега не съм блъскал пешаходец ,а съм срещал страшно застреляни, е показателен."Пиклио"-това ли е израза ти на култура и толерантност.Покажи ми моля те къде аз съм обидил някой от форума.Не ме познаваш,не караш на Витоша а само крос кънтри така че моляте поне не обиждай защото не си видял монетата на хората които карат само надолу.
Е да,сигурно на 30-тина години сте видели повече от мен но и сте забравили какво е на около 20.Продължавайте да обиждате и да се чудите за какво да се заядете,да се радвате на обидите си. :thumbu: Това си е начин на живот предполагам.
Аватар
Teodor40

Мнениеот Smurf4o » Пет Май 05, 2006 8:11 pm

Специално за marshall__-чо. Друже,я по-мирно бе. а мога ли да те попитам от къде....тия класификаций. аре мирен. """ посерковци""",абе колега,мноо си весел бе. кво съм ти направил. я го гледай. а каква е разликата,ако тоя турист до който минаваш, те е видял и въобще не си го уплашил...той ме вижда от 40 метра... нещо не можеш да разбереш нешата. твойто мото ... "абе,нека ни бият там,...па к,во ми пука".
за сведение на вс. които ми цитираха именцето,...абсолютно винаги когато мина покрай турист, ..винаги го поздравявам,даже им вдигам ръка, но когато някой те посрещне със саблен удар...а те е видял и въобще ни си го стреснал,и просто си търси жертвата,която да набие....еми брато, жив и здрав да си ама,въобще не си прав.
С родителите ми,ако искаш ще те запозная и незнам теебе какви .... са те отгледали и възпитали,ама ...толкова много си ги уважавам наще и ....кажи кога да те запозная,.....културнико. Много мъдар си бе...лелел. аре карай там и не говори глупости,...моля ти се.
И:thumb::thumb::thumb: за всички.... не искам караници и такива....тъпоттии.
Аватар
Smurf4o

Рейтинг: 1220

Мнениеот wuminator » Пет Май 05, 2006 8:41 pm

ne te znam nito kak karash nito kakuf si no [color=beige][size=67]trqbva da si mnooo zle za da si drunkash svobodni prikazki vse edno ne pro4ete kvi beha obstoqtelstvata puk ti pojelavam da te sreshne toq oba4e ne kato mene deto me izpusna a da te svali ot bika s udar v glavata posle da te prebie i da ti spusne gumite da ti potroshi bika i 4ak nakraq da se zamislish vurho tva kakuf tip sme sreshnali s priqtelq mi i ti kak bi go zagovoril na patq po vuprosa za skorostta a poneje sigurno si i mnooogo silen moe da se opitash da go nabiesh da vidime dali nema s edna tupalka da te prati na goli vrah.izlagash se priqteliu[/size][/color]
Аватар
wuminator

Мнениеот wuminator » Пет Май 05, 2006 8:55 pm

[color=beige][size=67]takiva kato tewe marshal4o nqmat mqsto v planinata takiva kato tewe deto klasificirat bez da sa 4eli i mislili po vuprosa samo moat da se usmihvat tupo i nepodgotveno puk i se sumnqvam 4e 4ovek na vuzrast za kakufto se predstavqsh govori taka po skoro si nekoi baluk (kakvito vsushnost poznavam dosta)koito se burkat v gotinite forum4eta i se predstavqt z atakiva kvito ne sa obijdat draznqt auditoriqta i se mislqt z amnooo pe4eni vsushnost komplexirani ot sobstvenata si ograni4enost i spe4enost nesposobni da imat dobri priqteli.a ako si naistina vuzrasten i takuf za kufto se predstavqsh dano takiva hora da budat izseleni ot taq hubava strana unijavana pred svoite i pred 4ujdite ot takiva kato tewe tui 4e po spokoino i leko s klasifikaciite shtoto kato si vuzrasten i po silen ot nas ne zna4i 4e ne se namirat dva,tri puti po silni ot tewe deto samo moesh da im se usmihvash tupo kakto kazah[/size][/color]
Аватар
wuminator

Мнениеот velco » Пет Май 05, 2006 8:55 pm

[quote="Smurf4o"]
абсолютно винаги когато мина покрай турист, ..винаги го поздравявам,даже им вдигам ръка, но когато някой те посрещне със саблен удар...
[/quote]

Абе, той е вдигал ръка да те поздрави, бе! :rofl:
:paperba: Proud member of the "Brown Paper Bag Team(tm)"
velco

Рейтинг: 1700

ПредишнаСледваща

Назад към Общ форум