''Прокурорът'' беглец

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: ''Прокурорът'' беглец

Мнениеот puleto » Вто Апр 14, 2015 8:31 pm

Аз затова съм на мнението да се пребива на място. Той си взима поука и болнични но си запазва работата. А сега "прокурор" вече е мръсна дума, той си губи работата, а велосипедистите са уплашени. Дали ще се покрие случая не е ясно, но е ясно че той пак няма да се съобразява св вас и вашите деца. А при побой от 20 маймуни много ще внимаваш в бъдеще. Говедото вече отрича всичко, така че това е колеги.
puleto

Рейтинг: 1006

Мнениеот evin » Сря Апр 15, 2015 9:39 am

Стига с тоя прокурор, този цървул е ШОФЬОР
Не виждам защо трябва да залепим етикет на прокурорите, като става дума за най-обикновен тъпунгел-комплексар без образование
За съжаление в съдебната система и в полицията винаги най-отворените индивиди са именно ШОФЬОРИТЕ - факт... тъжен...
Аватар
evin

Рейтинг: 1542

Мнениеот taurus13 » Сря Апр 15, 2015 10:40 am

Май не само в полиция и съдебна система е така. Кат започнеш от таксиджиите... :eyebrow: Но все пак обобщения водят до грешки понякога, щото ей на и на такива кат мен им лепят едни етикети... :)
Изображение
Аватар
taurus13

Рейтинг: 2000

Мнениеот boriss13 » Сря Апр 15, 2015 10:50 am

evin написа:Стига с тоя прокурор, този цървул е ШОФЬОР
Не виждам защо трябва да залепим етикет на прокурорите, като става дума за най-обикновен тъпунгел-комплексар без образование
За съжаление в съдебната система и в полицията винаги най-отворените индивиди са именно ШОФЬОРИТЕ - факт... тъжен...

:agree:
Off:Ми докато не приемат закон за задължително завършено средно образования(по моя преценка с със среден успех над 4.50) за да вземеш книжка ще е така!Не казвам, че ако го приемат нещата ще се променят драстично, но предполагам простотията по улиците ще намалее с поне 50%.
On:В тоз ред на мисли, понеже нета където съм в момента не ми позволява да изгледам репортажа, но по спомен, накрая репортера коментира, че "никой от потърсените за коментар колоездачи не пожелал да говори", някой има ли идея защо?
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот puleto » Сря Апр 15, 2015 4:56 pm

boriss13 написа:
evin написа:Стига с тоя прокурор, този цървул е ШОФЬОР

:agree:
Off:Ми докато не приемат закон за задължително завършено средно образования(по моя преценка с със среден успех над 4.50) за да вземеш книжка ще е така!Не казвам, че ако го приемат нещата ще се променят драстично, но предполагам простотията по улиците ще намалее с поне 50%.
On:В тоз ред на мисли, понеже нета където съм в момента не ми позволява да изгледам репортажа, но по спомен, накрая репортера коментира, че "никой от потърсените за коментар колоездачи не пожелал да говори", някой има ли идея защо?

Не обиждайте човека че не е прокурор, щом така е казал значи е така и всички са се уплашили освен Дамата. Да му мислят колегите прокурори. В това че е шофьор също няма нищо лошо дори и да си с основно образование. Лошо е когато си брутален и невъзпитан и когато като има повод не са те пребили та да мирясаш малко. Иначе акъл в канчето явно неможе да се вкара, ама поне ще се стреснеш.
puleto

Мнениеот hlebarka » Чет Апр 16, 2015 10:23 pm

когато като има повод не са те пребили та да мирясаш малко.

да се пребива на място.

селяндур

биваше един кьотек да му хвърлите

афектиран дебил

линчуван на място

20 олигофрена

Тоя боклук

щеше да бъде размазан

Разбирам я всичката тая емоция, защото я изпитвам почти ежеднево. И в същото време е донякъде отблъскващо и се опитвам да я потискам, защото в действителност не знам какво ще промени това, че е бил пребит, дори убит. Тоя боклук.

А и не всеки може да се бие ежедневно и да живее нормално, още по - малко пък разнородна група хора, обединени от това, че карат колела могат да разчитат на бой, за да бъдат уважавани в някакво озверяло общество.
stvarnost nam je crno-bela, a budućnost siva
Аватар
hlebarka

Мнениеот veskoz » Пет Апр 17, 2015 1:41 pm

hlebarka написа:...верни неща

НО! Проблема (а може би "решението"?!)в голяма част се корени в това, че в повечето случаи групата е сплотена, адски сплотена. Даже в някои случаи съпоставката е на ниво семейство. Възникват асоциации във връзка "семейство" и е нормално са има защитни реакции на ниво "семейство", а те в повечето случаи са крайни и дори, понякога, доста крайни.
Какво бихте направили за семейството си?!
Такива са в нашата група. Твърдя го най-отговорно! В тези случаи ("семейни") реакцията е продиктувана от инстинкт (или по-точно - рефлекс).
Единствената забележка към колегите от клипа е, че никой не се сети да му мушне поне 2 от гумите, но ЯВНО, така че и самия шофьор да го види и да не предприеме потегляне (ако има и грам мозък) , което ще даде малко време за реакция на съответните органи (макар и женски полови) на закона. :agree:
Това дори довеждайки до физически сблъсък, пак ще е в тяхна полза (юридически), защото дори да да ги нападне ще е физическа саморазправа заради нанесени материални щети. Той го духа в случая.
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот puleto » Пет Апр 17, 2015 8:56 pm

Ами аз си взех поука от темата- следващия път като ме нападнат кучета ще звъня на 112 и няма да ги бия и замервам с камъни. Също така това са шосейкаджийски преживявания които нямат място в този форум както са казали много съфорумци преди мен. Тука е само за планинарски изживявания. Даже и момчетата които стогнаха до Бургас за 20 часа бяха оплюти защото са карали по шосето. Вече ще карам само в планината защото там няма прокурори.
puleto

Мнениеот joropc » Пет Апр 17, 2015 9:12 pm

veskoz написа:Тоя боклук ако беше попаднал на sturkur щеше да бъде размазан.

Точно това ми мина през акъла, когато гледах клипчето за първи път.
:roll2:
Изображение
-------------------------------------------------------------
Аватар
joropc

Мнениеот Plamen_EM » Съб Апр 18, 2015 9:20 am

:) А според мен, на тях - sturkur-ци, не би могло да им се случи подобно нещо. Те не биха дали повод да се случи.
Не е важно какъв велосипед караш, а с кого.
Аватар
Plamen_EM

Рейтинг: 1762

Мнениеот boriss13 » Съб Апр 18, 2015 10:06 am

Да, като видиш банда юнаци с нарисувани пишки по дрехите ще се замислиш, че даже може и да се сетиш какво те чака, ако се дръвчиш... :evil:
Най-дългите пътешествия най-често започват с думите: "Зная по-кратък път!!!"Изображение
Аватар
boriss13

Мнениеот puleto » Нед Апр 19, 2015 10:57 am

boriss13 написа:Да, като видиш банда юнаци с нарисувани пишки по дрехите ще се замислиш, че даже може и да се сетиш какво те чака, ако се дръвчиш... :evil:

В тази връзка, понеже работя в рекламата, мога да предложа отпечатване на пишки на всякакви дрехи и ако мислите че това ще свърши работа съм на разположение. Мога да отпечатам и други неща не само пишки. Да не останете с впечатление че само това печатам.
puleto

Мнениеот Plamen_EM » Вто Апр 21, 2015 12:21 pm

boriss13 написа:Да, като видиш банда юнаци с нарисувани пишки по дрехите ще се замислиш, че даже може и да се сетиш какво те чака, ако се дръвчиш... :evil:

:) Акцентът е върху: Те не биха дали повод.
Което автоматично отговаря на по-горното ти питане. Може би.

"On:В тоз ред на мисли, понеже нета където съм в момента не ми позволява да изгледам репортажа, но по спомен, накрая репортера коментира, че "никой от потърсените за коментар колоездачи не пожелал да говори", някой има ли идея защо?"
Не е важно какъв велосипед караш, а с кого.
Аватар
Plamen_EM

Рейтинг: 1762

Мнениеот veskoz » Вто Апр 21, 2015 12:39 pm

Plamen_EM написа:... някой има ли идея защо?"

Или по-скоро "далИ".
Аватар
veskoz

Мнениеот puleto » Сря Апр 29, 2015 6:58 pm

Колеги по тая тема ще има ли развитие или пак ще се изложим? Прокурорът си е смелчага да застане пред 20 велосипедиста. Чудя се дали да не пусна тема "Велосипедистите страхливци и смелата Дама"? Вие какво ще кажете? С тази Дама съм готов да карам навсякъде. Ако четеш това ми пиши на ЛС. Поздрав за Дамата.
puleto

Мнениеот araX » Съб Май 02, 2015 5:59 pm

Както писах по-горе - всяко чудо за три дни ;) Няма да се учудя да глобят...велосипедистите де ;)
araX

Рейтинг: 1415

Мнениеот head_up » Сря Май 20, 2015 10:11 am

Добре, какво стана с този случай? Потулиха ли го, набиха ли "прокурора" или глобиха велосипедистите? Изобщо нещо задвижи ли се?
head_up

Рейтинг: 1240

Мнениеот Sartor » Сря Май 20, 2015 7:35 pm

За тези които са пропуснали последствията:

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1419451
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1418900

Подал е оставка, като преди това са щели да го уволнят дисциплинарно.
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Предишна

Назад към Общ форум