evin написа:Стига с тоя прокурор, този цървул е ШОФЬОР
Не виждам защо трябва да залепим етикет на прокурорите, като става дума за най-обикновен тъпунгел-комплексар без образование
За съжаление в съдебната система и в полицията винаги най-отворените индивиди са именно ШОФЬОРИТЕ - факт... тъжен...
boriss13 написа:evin написа:Стига с тоя прокурор, този цървул е ШОФЬОР
Не виждам защо трябва да залепим етикет на прокурорите, като става дума за най-обикновен тъпунгел-комплексар без образование
За съжаление в съдебната система и в полицията винаги най-отворените индивиди са именно ШОФЬОРИТЕ - факт... тъжен...
![]()
Off:Ми докато не приемат закон за задължително завършено средно образования(по моя преценка с със среден успех над 4.50) за да вземеш книжка ще е така!Не казвам, че ако го приемат нещата ще се променят драстично, но предполагам простотията по улиците ще намалее с поне 50%.
On:В тоз ред на мисли, понеже нета където съм в момента не ми позволява да изгледам репортажа, но по спомен, накрая репортера коментира, че "никой от потърсените за коментар колоездачи не пожелал да говори", някой има ли идея защо?
когато като има повод не са те пребили та да мирясаш малко.
да се пребива на място.
селяндур
биваше един кьотек да му хвърлите
афектиран дебил
линчуван на място
20 олигофрена
Тоя боклук
щеше да бъде размазан
hlebarka написа:...верни неща
veskoz написа:Тоя боклук ако беше попаднал на sturkur щеше да бъде размазан.
boriss13 написа:Да, като видиш банда юнаци с нарисувани пишки по дрехите ще се замислиш, че даже може и да се сетиш какво те чака, ако се дръвчиш...
boriss13 написа:Да, като видиш банда юнаци с нарисувани пишки по дрехите ще се замислиш, че даже може и да се сетиш какво те чака, ако се дръвчиш...
Plamen_EM написа:... някой има ли идея защо?"
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 350 госта