Ама докато има кой да им купува боклучавите колелета - нищо няма да се промени
sos написа:Здравейте,
В края на октомври месец 2018 г. се сдобих с "новото" си колело "ORYX"....
Иначе се казвам Добри!Gworan написа:Ами ако реша да купя колело за подарък, само на мое име ли ще е гаранцията?
Иначе се казвам Добри!sos написа:Обаче никъде няма обяснение защо
Иначе се казвам Добри!sos написа:Днес отворих да проверя да къде е стигнала жалбата и видях, че статуса от обработва се и сменен на НЕОСНОВАТЕЛНА. Обаче никъде няма обяснение защо![]()
Insight написа:sos написа:Днес отворих да проверя да къде е стигнала жалбата и видях, че статуса от обработва се и сменен на НЕОСНОВАТЕЛНА. Обаче никъде няма обяснение защо![]()
КЗП имат телефон, звънни да питаш!
Дай скрийншот на цялата страница... обяснението трябва да е надолу .. аз лично не успявам да намеря път и да прочета реакцията на жалбата ти към КЗП?!
... изглежда пълен абсурд.... 2-3 пъти са реагирали изрядно (КЗП), без никакво съдействие от познати, връзки...!
Иначе се казвам Добри!sos написа:Днес отворих да проверя да къде е стигнала жалбата и видях, че статуса от обработва се и сменен на НЕОСНОВАТЕЛНА. Обаче никъде няма обяснение защо![]()
moridinbg написа:Хората са му предложили да му уважат гаранцията, защото се вдигна врява тук. Много ясно, че трябва да ги гони до дупка.
Alexi написа:за мен Огух си направиха една хубава антиреклама на стойност 40 лв ( ремонтен комплект за шок ) ..
Alexi написа:никой не процедира така .. жена ми си купи миксер - изгоря ,аз го занесох да го сменят никой не ме е питал що е женско името на гаранционната карта .. изобщо съм рекламирал десетки стоки предимно битова техника ,и такъв точно проблем не съм имал .. а точно Технотата ако имаше такава клауза в закона щяха да се позовават на нея всеки път ,че само се чудят как да ти откажат гаранция
С това, че изобщо са отказали гаранционно обслужване на дефектна стока, без значение дали е 2-ри или 22-ри собственик. Това прави лошо впечатление, без значение дали е формално правилно. Дори производителя/дистрибутора да се окаже формално прав за този случай (въпреки, че за мен не е), лошото чувство остава, а добрата репутация има голямо значение в тази по-тясна пазарна ниша. Достатъчно е само аз да си купя велосипед за 4-цифрена сума от друг производител, знаейки че може да имам проблеми с гаранцията от какъв да е характер, за да им излезе скандала на загуба спрямо ремонт или смяна на един шок.Dim написа:С това, че са отказали гаранционно обслужване на втори собственик!
Dim написа:сега ще гризнеш дръвцето

Dim написа:sos написа:Днес отворих да проверя да къде е стигнала жалбата и видях, че статуса от обработва се и сменен на НЕОСНОВАТЕЛНА. Обаче никъде няма обяснение защо![]()
И поуката е не бъди алчен и отмъстителен! Хората ти предложиха да ти уважат гаранцията и да ти оправят колелото, но ти реши, че можеш да се облажиш от създалата се ситуация, сега ще гризнеш дръвцето, за жалост, някои му казват ирония на съдбата
Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!Alexi написа:никой не процедира така ..
Иначе се казвам Добри!Gworan написа:Да вземем вече и за колела да ходим при нотариус, като прехвърляне на собственост на мпс..... Пълни щуротии.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта