от vanioo » Съб Мар 10, 2007 1:40 am
@Editor
Хахаха! Кви жени бееееееееее!?!? Аз тоз хубавец сам го взел точно за това - да бягам от тях ;-) Но при тъщата можем да минем да похапнем доволно :-)
@kww&all
на предишната страница бях понаписал малко подробности
... ами за G-Boxx ще трябва да си помечтаем още малко, но някои слънчев ден... :-) пак и едва ли някои от нас простосмъртните ще успее да да я изтиска както трябва... установих "за съжаление" в някои разговори миналата година.
За тази рамка:
1. Въпреки, че предната част е 2007, задницата има характеристиките на '06 - 180-220mm ход. Ще я оставя на 200мм. Повече не са ми нужни. При повече ход колелото става за моя вкус доста тромаво. Даже може да пробвам на 180мм на някои отсеки. Рамката е сравнително ниска и доста дълга. В някои ситуации се случва предния венец да удари на някои стърчащ камък. Ще трябва да се уча още ;-)
2. защо с този Fох?... тук усещам, че ще опра на голяма съпротива при българската аудитория... задницата е направена доста прогресивно да работи в крайните няколко сантиметра и въобще аз съм на мнението, че ми трябват само един rebound и платформа за да не люлее много - та един Fох Vanilla RC PP си е честно казано повече от перфектен като се вземе в пред вид и по-ниската zена. казвам ви моето откровено мнение за новите Fох - това са големи БОКЛУZИ. и преди да почнете да ме режете... притежател сам на един Fох DHX 5.0 Air от една година. 2 седмици след покупката трябваше да ми дадат нов, новият издахна след 3 месеца и ме обръскаха 248лв за поправка и то в гаранция, в момента пак е на поправка и ако този път искат пак да ме одерат ще дойде чичко адвокат. Говорим за шок с тогавашна zена в магазина 1360лв!!! Само за шока! От друга страна имам щастието да познавам един момък, правешt тюнинг на шокове и вилки, който ми потвърди че Fох в момента е най-лошият избор който може да се направи, платно следван от DТ. Колкото и невероятно да звучи.. който се интересува повече .. бих разговарял с него с удоволствие при състезанието в Сопот. Бирата както бях казал е от мен! не ме интересува какво ми казват фирмите и някои прадльовзи, на които за това им плащат - стария Fох е много добре! :-)
3. zената... ей тая zена, много ви вълнува, НО тя ще остане тайна. Това сам го обещал и на Димчо и на Иван. не момчета, не съм чак толкова богат колкото изглежда, Но за това пак ще има каса бира ;-)
Със здраве до Сопот!