PtD написа:A с какво мислиш да го замениш?
Aз го замених още преди да го продам. Colorado.
PtD написа:A с какво мислиш да го замениш?
M1010X написа:@TOYAGA - точно в момента гледам Colorado 300 - доколкото разбрах от пича от Геотрейд, няма разлика в хардуера между 300 и различните вариации на 400.
Въпросът е - как ти се струва в сравнение с 60тицата?
Като изработка, като действие
издръжливост на батериите,
Можеш ли да насложиш топографска информация върху jpeg карта?
Малко ме притеснява също дали е удароустойчив, че с тоя дисплей огромен...
M1010X написа:Резултатът би бил картите от topomaps.info върху руските карти от poehali - нещо, което май не може да се направи от 60CSx. Друг е въпросът дали това е оптималният вариант за получаване на "шарено" представяне и същевременно полезна от навигационна гледна точка информация.
M1010X написа:Резултатът би бил картите от topomaps.info върху руските карти от poehali - нещо, което май не може да се направи от 60CSx. Друг е въпросът дали това е оптималният вариант за получаване на "шарено" представяне и същевременно полезна от навигационна гледна точка информация.
Колкото до другите въпроси - благодаря ти все пак за времето, отделено да цитираш.
nicky bike написа:Toyaga; Качил съм на Top maps картата обаче имам сектори които не се виждат хоризонталите иначе с на Сабин офрод картата вървят заедно без проблем. Имам и един друг проблем на сабин картата не може да ми я отвори компа (не е пиратска дадох 150 лв.)
Благодаря ти предварително!![]()
TOYAGA написа:"Дай да гепиме оттука и да лепиме там" не е оптимален вариант. Не е бил, няма и да бъде. Мда...
TOYAGA написа:"Дай да гепиме оттука и да лепиме там" не е оптимален вариант.

... и вече не е толкова "плоска" silvertm написа:@outfaced,
did ме прати при теб за питането ми, че си имал eTrex Vista.
Можеш ли да споделиш как му работи алтиметърът, а и въобще с каква точност работи реално този прибор?
outfaced написа:амии .. можеше и на ПМ![]()
PtD написа:Tуй е вярно, само че си пази и записите с надморската височина отделно
Знам, исках обаче информацията да си е във форума, та ако някой друг пита същото, защото май не е много популярен тоя GPS .
Благодаря ти. Мисля, че ще съм собственик на такова уредче в близките дни.
outfaced написа:иначе съм забелязал, че самия уред си калкулира денивилацията, но неточно (май е всеизвестен дефект) ... уж май в някой от последните фърмуери това беше оправено, но съм го проверявал от доста време. Грешката му е минус ... т.е. показва по малко от реалната денивилация сметаната по трак-а.
Интересното е, че не се дължи на честотата на засичане, защото като се извади профила на маршрута и се сметне денивелацията по него, всичко си идва на мястото. С други думи, информацията я има, но уредът си я интерпретира доста фриволно outfaced написа:PtD написа:Tуй е вярно, само че си пази и записите с надморската височина отделно
м? ... къде пък това![]()
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 27 госта