...
Redhat написа:От една страна предложението за каране е ясно определено в другата тема - 100 км за около 7 часа. От там нататък всеки си прави сметката дали го устройва или не.
...
THEZOGGO написа:След 3 км каране по асфалт 6 те души бяха изчезнали напред.
...
Antares написа:Брутален ден! След като чичовците ни зае*аха
...да,правилно е по-бързия се съобразява с по-бавния...
...ми просто си останахте в София да си карате заедно
...драматизирате сякаш сме Ви зае*али на 63км отатък Витоша...
/нали добре сте изкарали, и май не сте наясно какво Ви се кара-катерене по баири и разни рошави пътеки или спускания по Лалето....
...макар, че катеренето не изключва яко спускане/...
...
Antares написа:"... Дебюта ми в нанадолните дисциплини...
...може би сме ти помогнали да разбереш...малко брутално...ма..
...мдаа, липсата на комуникация беше факт-ГРЕШКА!!!
4getcredo написа:Преди не много време бях прелъстен и изоставен да чакам повече от час и половина без бира, без храна, на влажно и проветливо място (е, имах компания - RedHawk )... виновниците бяха много, но сред тях бяха и bokichaa, и THEZOGGO... т.е. невинни няма! После даже и бира не почерпиха Сега ме е яд, че не пуснах тема веднага след това... можеше да ме компенсират някак си
...

...мен пък тогава не ме изчакаха/тогава смениха времето гадовете

/ на началният сбор/9ч била мл/....ма прелетях във времето и настигнах групата на Герман...и след това съм изчаквал с другите другите/и видеооператора/...съобразявах се щот бях отишъл да карам с непознати...не исках от тях да се съобразяват с мен...

...може би е имало заблуждение, че въпросният велоклуб е организирал мероприятието /мамутска разходка от тип крос-кръчма/...НЕ!
...просто в рамките на няколко поста се появиха две предложения- за Събота и Неделя /щях да съм много озадачен ако се бяха уговорили и двете,може би нямаше да пропусна да покарам с Trip-tfk

/...
...първото пропадна и остана второто...никой с никой не се уговарял и ангажирал...
...
bokichaa написа:липсата на комуникация
от една страна и...
Redhat написа:предложението за каране е ясно определено в другата тема - 100 км за около 7 часа
...от друга
...бързи, бавни???
...
nedo написа:Аз неразбирам от колоездене но в своя защита само ще кажа че карах до Кладница с 60 и незнам колко годишен непрофесионален колоездач с прякор ОТО спирали сме 4-ри пъти и сме закусвали 2-пъти.................. кой е трябвало да чакам и каде.............
...
...
SCOTTovudec написа:и друго - пренастроих си и приоритетите за ъпгрейт
педали с автомати + обувки
...
....всъщост темата може би се превръща в полезна...