andr написа:Пък и въпроса опира до това, че няма специално законодателство за колелетата, както има за колите например.

andr написа:Пък и въпроса опира до това, че няма специално законодателство за колелетата, както има за колите например.
andr написа:Ако е легално препродадено колелото а гаранцията е поименна няма да има гаранционна карта.
andr написа:Звучи логично, но няма законово основание. Само фактура или касова бележка е доказателсво за притежание в случая. Не знам какви точно се издават, но мога да си представя касова бележка на която пише "КОЛЕЛО 499.00 лв.", тъй че и това не помага много.
Alpina написа:Ами в не малко от постовете има само описание на колелото и мястото от където е откраднато. Не съм видял във всички, (поне да са много малък % ) обяви - съобщено е в полицията.
Brave написа: Виждаме се с човека, брои ми три бона, казаваме си чао и всичко е ОК.
subritual написа:Brave написа: Виждаме се с човека, брои ми три бона, казаваме си чао и всичко е ОК.
Да,обаче ако дойде човека и те помоли да си кажеш Името и ЕГН-то и му декларираш на едно листче че му го продаваш или няма да го купи кво става?Казваш му-Сори батка, ама за това колело чакат на опашка
bikerider написа:....Всеки да си пази колелото и това е....
subritual написа:Brave написа: Виждаме се с човека, брои ми три бона, казаваме си чао и всичко е ОК.
Да,обаче ако дойде човека и те помоли да си кажеш Името и ЕГН-то и му декларираш на едно листче че му го продаваш или няма да го купи кво става?Казваш му-Сори батка, ама за това колело чакат на опашка
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 353 госта