[quote="TOYAGA"]
[quote]Mojesh li da dadesh niakakvi primerni ceni - da kajem za 100 komplekta stikeri (edin komplekt = dva golemi i dva malki = A5), suotvetno za pulnocvetno (tvoja variant) i 2 cviata (varianta na Jacket). Naistina predlojenieta i feedbacka zasega ne sa golemi, no nikoj ne ni goni. Az predlagam da si dadem niakakuv srok - naprimer 1 mesec za da izberem kakvo shte pravim, no niama da e zla da znaem gore dolu kakvi sa cenite predvaritelno. [/quote]
Точно щото никой не ни гони в края на сезона, аз предлагам да поизчакаме малко с цените (не че е някакъв проблем да се сметнат), докато се появят повече предложения или повече мнения/съображения относно съществуващите.
Освен тва не е лошо и Adminа да се произнесе от гледна точка на сайбия. В крайна сметка сайта си е негов и гласът му е определящ.
Важно е да се уточнят и размерите, щото ми се струва, че не е сериозно да правим някви листа, от които всеки да си изрязва както може – щанцата няма да оскъпи кой знае колко продукта, щото формата е елементарна. Не знам и защо смятате, че кръглия вариант няма да се чете – всичко зависи от диаметъра на стикера и от диаметъра на тръбата на рамката, на която ще се лепи. Освен това е известно, че в кръг с даден диаметър можете да поберете повече, отколкото в квадрат, елипса, правоъгълник или каквато и да било друга фигура със същата площ. Моето предложение в тази насока е да има три размера и две форми – кръгла и елипсовидна. Което ще рече:
Малък размер – кръг с диаметър 4 см и елипса с дълга ос 6 см (за тънки тръби на рамките)
Среден размер – кръг с диаметър 6 см и елипса с дълга ос 10 см (за по-дебели тръби и други)
Голям размер – кръг с диаметър 10 см и елипса с дълга ос 16 см (за автомобили и други)
BTW Фирма с име TOYAGA действително съществува, но не е рекламна агенция
Get mad, then get over it.
[/quote]
кой кара с Шимано курбели, а?

:D:D:D:8D::8D::8D::8D::8D:
Do, or do not - there's no try...