PtD написа:rarekin написа:Ozzie написа:Веднъж ми се наложи да свалям ротор в полеви условия, ама се наложи.
Колкото до динамометричния ключ... Сякаш всеки път като слагаш нещо по велосипеда тичаш за такъв?
Именно. Веднъж. За n брой години.
Което на практика обезмисля твоя аргумент за по-бързия монтаж и демонтаж, нали?![]()
PtD написа:Не знам как е при теб, но при мен роторите се свалят, когато се продават, а се монтират след купуването. Дреме ми на шмайзера дали ще отнеме с 1 минута повече. Толкова повече, че използвам винтоверт за завиването и отвиването.
PtD написа:Аргументите на ТОЯГА са чисто умозрителни... да повторя пак - малката ми моторетчица спира 350 килограма от скорости в порядъка на 250 км/ч, роторите са 320мм, на захват 6 болта, и досега нито един болт не се е скъсал. И явно е достатъчно надеджно, защото производителите упорито си монтират роторите по този начин. Де са Шимано да им отворят очите.

petio написа:изкам да попитам някой дали знае магазин в свищов у който мога да си купя cross T-rex.

frantishek написа:Някой да има идея защо има линийка на епикона от 2011 година. Даже е и в сантиметри и инчове. Днес си чесахме главите с един пич за какво са ги изтипосали на вилката.
EccentricMOTION написа:Алу паяка е за по-добър топлообмен на роторите.
Нитовете са хлабава връзка, при нагряване на диска с цел да се избегне евентуално изкривяване от прегряване позволяват приплъзване между двете части.
Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
nofear921 написа:На Ram FR 2007г. до колко ще е удобно да се сложи 190мм шок?

Antares написа:Клаймъра е Голф двойката на планинското колоездене.
Stoks1 написа:Някой знае ли дали в петък и събота Еконт-а ще работи?

plamen_kolev написа:Ще сменям задната ми главина joytech с деоре, въпроса ми е дали трябва да сменям и спиците :?
r1nftw написа:Трябва също да се прецени дали ще съвпаднат като дължина.Но аз давам глас за нови спици, било то дори най-начален клас.
r1nftw написа:Трябва също да се прецени дали ще съвпаднат като дължина.Но аз давам глас за нови спици, било то дори най-начален клас.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта