Zink написа:RAM-FR написа:и Копитото
Пак ли ще го пускат тоя лифт ?!?!
Имало такъв план.
PtD написа:Сигурно... след като изсекат половината гора отдолу да направят писти
Zink написа:Не може без да се секат дървета. Трябва обаче тази сеч да е разумна и да се намери точния баланс между екологията и изграждането на нови писти и съоръжения.
PtD написа:Zink написа:Не може без да се секат дървета. Трябва обаче тази сеч да е разумна и да се намери точния баланс между екологията и изграждането на нови писти и съоръжения.
Мхм, Витоша сигурно е най-подходящата планина за ски. Алпите на Балканския полуостров.
П.П. Догодина чакаме лифт и под вр. Половраг.
jivkonik написа:Пощуриха и тая планина.... деба....
Reactor написа:Лично се надявам,че перспективите са ясни на приватизторите.Остава само,някой от тези хора да се сети,че ако се пригодят лифтовете по съвременен начин и за качване на велосипеди/което според мен никак не е трудно/ще ги превърнат в печелившо начинание с бъдеще.
Reactor написа:Мисля,че ако се инвестира в идеята да се пригодят лифтовете и за колела,ще се качват много повече хора.Защо?Защото аз познавам не един или двама,които не се качват с лифта само защото просто се притесняват,дали ще се справят с държането на колелото,слизане качване и ей такива неща.И си мисля,че ако лифтовете се пригодят за тази цел,то повече хора ще започнат да ги ползват. И аз мисля като stroker за направата на пътеките за колела.
RAM-FR написа:... трасета ...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 344 госта