Ако имате някаква информация за колелото, може и с мен да се свържете на 0899 863487.
An Alien Hoopajupe написа:Няколко колела са забелязани в заложна къща малко преди пресечката на спирката на 310 - бул.Сливница и Габрово . Ако някой има желание може да огледа.
cvb написа:интересно...:agree:..за четящите крадци
stoqnovst написа:Здравейте,
На 24.07.09 13:37 бул. Гоце Делчев бл. 102 (София), до пицария ELCASO ми откраднаха колелото. DRAG ONE. Престъплението е извършено от две неизвестни лица, мъж и жена. Мъжа е бил с червена риза, а жена е в черно.
През рамката и задната гума имаше поставена верига, но не им попречи да си го вземат под ръка.
Ако някой има информация нека да се свърже с мен. Възнаграждение.
тел.: 0887575103
Станислав Стоянов
Записи от охранителните камери: CAM1, CAM2 и CAM3.
Запис от камерите с малко по-висока резолюция тук.![]()
![]()
![]()
picco написа:А на първия запис си отключват вратата с ???
DownHillara написа:В района на квартал Драгалевци има 4-5 крадци не си оставяйте нищо на седалките в колата или колелата някъде на лифта без да ги гледате.Един от извършителите кара зелен Рам DHX на 14 години е ако някой го види да го сваля и пребие открадна ни 1 телефон скъпа нокиа и редовно краде на лифта
picco написа::offtopic: А всъщност имаш клетка в подземен гараж, която се заключва ли ? Интересно откъде за знаели в коя клетка се е намирало колелото![]()
Bulls написа:днес на 16.03 от двора на софийски ууниверситет ми беше откраднато колелото
Колелото е това http://bulls.snimka.bg/other-sports/ktm.477907 Ако някой го намери може да ме търси на Венелин. Ще има яко черпня после
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта