CYBER написа:Откраднато е черно колело NS Bikes Majesty със сива вилка Marzocchi Dirt Jumper 1 2009,златни главини,лапа и венец,жълти прозрачни грипове.Колелото е откраднато от виражите на НДК от някакъв малолетен парцал в стил Фред Пери гола глава 'хулиган'.По досегашни данни се казва Иван и е твърде възможно да живее някъде около Опълченска-Банишора,някъде в тоя район.Който го намери да звънка незабавно на 0895050030 или направо да го убива тоя и след това да звъни на същия телефон,очакват го бири,шоколади и дюнери.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
pe60t0 написа:Alpina, бате я пийни една чашка вода и стига си умувал моля ти се.
edinmilion написа:Защо сте ми изтрили поста свързан с кражбата на колелото пред Спартак?
Говоря за темата "Как да се предпазим от каражба на велосипед" - баси за какво изобщо си играх да я търся и да пиша в нея...![]()
В рамките на 2 дни от там изчезва втори байк!!! Този Scott съм сигурен, че е бил на велостойката, виждал съм да го оставя, но първото откраднато ми е интересно там ли е било заключено?
demo8 написа:Здравейте и аз да допълна темаата откраднаха чопара на един френд от къщата на баба му вчера от кв Обеля . Ето така изглежда той http://lazaren.aha.bg/photo.php?photo=83326 неможете да го збъркате единствен по рода си е в София правен е ръчно.Ако го видете случайно някъде звъннете на тел 0879343925 или пишете на скайп baikar4eto_94. Ако го видете случайно идвам и го биеме оня дето е в него после ще се черпим по една бира,колелото не е скъпо но сметнете за труда ..
AlMitov написа:Ето, че днес и аз не бях пощаден от крадците...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта