Stefan_trekkie написа:Имам 4 броя, за всички видове терени и случай ..
Aма не са всички с по 4 броя. Някои имат само по 1.

Stefan_trekkie написа:Имам 4 броя, за всички видове терени и случай ..
PtD написа:Stefan_trekkie написа:Имам 4 броя, за всички видове терени и случай ..
Aма не са всички с по 4 броя. Някои имат само по 1.
zImage написа:някои хора се опитват да ми обяснят, че трябва да имаш поне 1 година стаж като шофьор в София
zImage написа:велоалеите ако са изпълнени правилно могат да променят това - виждали сме го с очите си на други места.
Stefan_trekkie написа:Радвайте се, че може и да е по-зле.
moridinbg написа:Убеден бях, че по-зле от България в Европа няма, но лондонска изненада:
...
Е, снимката е от Е2, където има повишена концентрация на българи, сигурно ни правят като у дома
Insight написа:Да обаче англичанина вероятно ходи на "Завиване с непрактически съвети... (или там както беше)" и тази алея не му е проблем, в същото време българина, прави всичко, каквото може, това в което е силен, това което го прави българин .... МРЪНКА ПО ФОРУМИТЕ. ;-)
araX написа:вело алея на снимката не виждам![]()
виждам само женицата с велосипеда на пътното платно
Alpina написа:И ти какво направи?
Alpina написа:moridinbg, малко по-нагоре те запитах:Alpina написа:И ти какво направи?
![]()
![]()
Alpina написа:moridinbg, малко по-нагоре те запитах:Alpina написа:И ти какво направи?
![]()
![]()
Gastly написа:....
subritual написа: друг маршрут и сега ще си остане същият -през медицинска академия, после има градинка, има си тротоар, всичко си го имаше и преди.
moridinbg написа:Какво се очаква да направя?Ми то за това ни е на това дередже положението.
moridinbg написа:Ми то за това ни е на това дередже положението.
zImage написа:Еееее, много вдигнахте летвата! Велоалеите са точно за да може и 12 годишно момиче да отиде на училище с колелото и в не един и два големи градове в други държави това работи. Тук някои хора се опитват да ми обяснят, че трябва да имаш поне 1 година стаж като шофьор в София, 2 велосипеда и въобще да си г-н тур дьо франс, за да можеш да се придвижаш в града!?Айде нема нужда...
Да, в момента (особено ако бързаш) наистина е по-добре да имаш опит като шофьор и да се движиш с колите, но велоалеите ако са изпълнени правилно могат да променят това - виждали сме го с очите си на други места.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 22 госта