Здравейте,
Някой може ли да ме насочи какво трябва да търся - минах периода със скоковете и планински експерименти. Трябва ми нещо скоростно, но да не е съвсем като тънките рънери
Преди 4 - 5 г имах Raleigh oxford и бях много доволен, смених гумите с шосейни, (но си бяха същата дебелина - има ли някакви по тънки - НО НЕ толкова тънки като на рънерите?) - впоследствие задния амортесьор нещо си спомням, че не ме задоволяваше (може би трябва без него?)
също така предния апарат го смених с шимано че също не ми вършеше работа, и точно преди да го потроша мислех да сменям с по-големи курбели, защото неговите бяха с капацитет до към 50 км/х с бая зор... (трябваше ми да направя следното - да махна най-малкия курбел и съответно тогавашния втори да ми стане първи, и да добавя по-голям 3ти!!
Та към какво може да ме насочите така както описах ... има ли подходящо готово на разумна цена ? Ще се кара предимно градско и по асфалт..
Може и 2ра ръка да търся нещо - от raleigh бях доволен и си мислех и сега за нещо от типа Raleigh Iceberg??
Идеи ?