Та кажете и вие как беше в преспите днес?

THEZOGGO написа:Вчера се опитахме да караме с Макинтиер но беше невъзможно. Дано до Неделя да се постопи снега, за да може да става за каране.
RAM-FR написа:THEZOGGO написа:Вчера се опитахме да караме с Макинтиер но беше невъзможно. Дано до Неделя да се постопи снега, за да може да става за каране.
много по-оферта е снега да бъде утъпкан и да се кара ГОРЕ.. иначе и аз до преди малко въртях из квартала ... гадничко е... събота неделя горе ?
LOWRIDER написа:... някъде по пътя на влака поглеждам през прозореца и гледам някакъв пич да си кара колелото долу по пътя ... а и си кара напреде (от време навреме буташе щот преспите не прощават)
...
Redhat написа:Я па тея![]()
Навън има два варианта:
1. Караш по кишавите полу-почистени улици и после псуваш като Шейдиту.
2. Караш по тротоара и по разчистените паркови алеи. Тоя път те псуват теб, ама поне е кеф и се придвижваш що годе нормално.
Днес ходих с колелото на работа, с него се и върнах. Утре пак.
EmZo написа:LOWRIDER написа:... някъде по пътя на влака поглеждам през прозореца и гледам някакъв пич да си кара колелото долу по пътя ... а и си кара напреде (от време навреме буташе щот преспите не прощават)
...![]()
А влака с каква скорост се движеше?![]()
Къде точно се е развивало събитието?LOWRIDER написа:не особено бързо(изглежда е трябвало там да се кара бавно де да знамEmZo написа:А влака с каква скорост се движеше?), просто го задминахме бавно
bdz43r написа:Къде точно се е развивало събитието?LOWRIDER написа:не особено бързо(изглежда е трябвало там да се кара бавно де да знамEmZo написа:А влака с каква скорост се движеше?), просто го задминахме бавно
Днес видях двама да се опитват да се движат с колела от с. Мокрище към Пазарджик по пътчето до ЖП линията, освен тях в Септември имаше още 2-ма с колела (а Септември е много велосипеден град).
Аз вчера пробвах по обичайния маршрут да се придвижа на работа, но стана по-бавно отколкото пеша. Днес минах по разчистени булеварди, не ми допадна лудницата по тях, но пък имаше съвсем малко бутане.
П. П. Поне се добрахме от Пловдив до София, че електричката и замръзваше спирачката през 10мин и тичахме като откачени с едни факли, отделно се нагълтаха двигателите със сняг и малко изгърмяха и още други проблеми => 50мин закъснение.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 337 госта