Неприятна ситуация

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Неприятна ситуация

Мнениеот stambataDH » Пет Окт 17, 2008 8:25 pm

Как бихте постъпили ако късно вечер сте с байка и съвсем случайно се приближат двама непознати до вас и ви кажат дай си байка да ида за цигари….. Питам ви защото ми се случи такава случка.
Аватар
stambataDH

Рейтинг: 1298

Re: Неприятна ситуация

Мнениеот XeDoX » Пет Окт 17, 2008 8:32 pm

Разбира се,че няма да им го дам...байка ми коства толква други лишения,че ако го изгубя мноООго ще ме е яд после.А как бих реагирал...няма да им обърна внимание или ще кажа,че бързам.Ако не мине номера и не мога да избягам ще се стигне до сбиване...
Изображение
Аватар
XeDoX

Рейтинг: 1796

Мнениеот IvoG » Пет Окт 17, 2008 8:43 pm

Апф, аз на познати рядко го давам пък камо ли на непознати. И аз като XeDoX от толкова неща съм се лишил за това колело, че за да ми го вземат на сила доста ще се озорят. Човек убивам за това колело, затова и си нося един ловен нож :rofl:
Аватар
IvoG

Рейтинг: 1048

Мнениеот stambataDH » Пет Окт 17, 2008 8:57 pm

Е при мен не мина номера и се стигна до сблъсък. Стигна се до там защото явно ме сметнаха за някакво малко момченце. Но нещо бях надъхан както бях с каската, наколенките и налакатниците чувствах се като робо коп :dark: …. а най-куриозното беше, всичко това се случи пред МВР-то на центъра.
Аватар
stambataDH

Мнениеот gdude » Пет Окт 17, 2008 9:00 pm

пич съвета ми е стой далеч и видиш ли непознат да те наближаба бягай встрани ;)
вече мамка им мен вече на няколко пъти правят опити да ме спрат или свалят :(!: ама ( да чукна на дърво ) неуспешно :praying:
поне според мен това е по-добро решение от саморазправата :)

п.с какво стана след това :V:
gdude

Рейтинг: 1641

Мнениеот XeDoX » Пет Окт 17, 2008 9:00 pm

Правилно си постъпил според мен,стига да не си бил прекалено брутален.Някакви поражения по теб има ли иначе ? Разкажи нататък...
Изображение
Аватар
XeDoX

Мнениеот stambataDH » Пет Окт 17, 2008 9:16 pm

Единия беше много сербез да ме бие, но не се дадох… първо ми заби 2 шамара после 2 ритника и тогава ми кипна чайника, пуснах байка и както беше с една глава над мен и към 90 кг с един удар в слепоочието и до там беше той, а другия ме гледа и не можеше да вземе решение какво да прави… в следващия момент ми се закани и ми скочи събори ме на земята повъргаляхме се малко на земята, но след малко се отказа и отиде да види приятеля си който още лежеше на земята, а аз в това време се ометох. На другия ден разбрах, че после дошла полицията и някакви бабки който били свидетелки казали, че аз съм бил виновен защото съм ги набил. Но за щастие тези двамата били познати на полицията единия бил на 25г. с една присъда (този който лежеше на земята) а другия някакъв пишлигар на 19г. и от тогава винаги си карам с екипировката като излизам до работа или до университета защото просто не знам кога ще ми помогнат.
Аватар
stambataDH

Мнениеот XeDoX » Пет Окт 17, 2008 9:18 pm

Помисли си за един лютив спрей...би бил полезен в такива ситуации.
Изображение
Аватар
XeDoX

Мнениеот stambataDH » Пет Окт 17, 2008 9:21 pm

Разминах се само с вътрешен кръвоизлив в областна хълбока това е станало в следствие на ритника който поех, но и другия не е минал леко после го откарали в болницата защото след като паднал на земята си ударил главата в земята и взел, че сия пукнал. Това ми го каза полицай което е приятел на еди мой друг приятел. ♦
Аватар
stambataDH

Мнениеот stambataDH » Пет Окт 17, 2008 9:25 pm

Един приятел си направи на чантата ‘таен джоб’ в който си слага едно старо желязно кормилце…. Трябва и аз така да си направя на моята.
Аватар
stambataDH

Мнениеот freerider » Пет Окт 17, 2008 10:50 pm

stambataDH написа:Единия беше много сербез да ме бие, но не се дадох… първо ми заби 2 шамара после 2 ритника и тогава ми кипна чайника, пуснах байка и както беше с една глава над мен и към 90 кг с един удар в слепоочието и до там беше той, а другия ме гледа и не можеше да вземе решение какво да прави… в следващия момент ми се закани и ми скочи събори ме на земята повъргаляхме се малко на земята, но след малко се отказа и отиде да види приятеля си който още лежеше на земята, а аз в това време се ометох. На другия ден разбрах, че после дошла полицията и някакви бабки който били свидетелки казали, че аз съм бил виновен защото съм ги набил. Но за щастие тези двамата били познати на полицията единия бил на 25г. с една присъда (този който лежеше на земята) а другия някакъв пишлигар на 19г. и от тогава винаги си карам с екипировката като излизам до работа или до университета защото просто не знам кога ще ми помогнат.

Според мене добре си ги светнал ;)
Аватар
freerider

Рейтинг: 1067

Мнениеот Анелия » Съб Окт 18, 2008 6:39 am

И аз чух за тази история в нашия град.
Разбира се, че не трябва да си даваш колелото на непознати. Ама на мен ако някой ми забие един... едва ли ще мога да се защитя.
Браво, добре си се справил със ситуацията, но наистина е неприятно :(!:
В колко часа се случи това?
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот stambataDH » Съб Окт 18, 2008 12:11 pm

В 21:40 часа пред катмите.
Аватар
stambataDH

Мнениеот nemo_awp » Съб Окт 18, 2008 1:12 pm

Те така едни зеха на 2-ма мой приятели колелетата за цигари до близкия магазин,и избягаха но единия ги намери малко по късно и взе колелетата за щастие на време.Но на мен все още не ми се е случвало и дано да не се случва. :nono: :nono:
Аватар
nemo_awp

Рейтинг: 962

Мнениеот papi007 » Съб Окт 18, 2008 1:47 pm

Броят ми 2000 лева , дават лична карта да седи в мен, и тогава бих се склонил да го дам... Въпроса е да не взема да се изкуша и аз да духна с парите :rofl: Иначе аз на сестра ми не си давам колелото и съм принципно много добричък, ама в даскало един сладур реши да ми го разходи нагоре надолу из коридора, само като го видях ми причерня пред очите, 3 шамара по-късно явно ги помниха доста време съучениците ми, та никой не се и опита повече да го яхне, без да ме пита :D Та ако ще и 20 човека да са, ако са с такива намерения може да не изглеждам плашещ с 72-та си килограма,ама си изключвам мозъка и ги почвам! То понякога е въпрос да им вземеш страхът, после е лесно :) А относно МВР-то - един познат разправяше как пред КАТ му откраднали радиото на колата :rofl: явно законите на мърфи си действуват сериозно по това отношение! :)

Пожелавам ти на теб, другарите колоездачи и на мен разбира се , да не се стига до такива неща! :beer:
Аватар
papi007

Рейтинг: 2000

Мнениеот Dessert_Eagle » Съб Окт 18, 2008 9:15 pm

Затова се ходи на фитнес. Аз може да съм 16годишен но си знам 4 пъти седмично на яка тренировка(след това 3 дни болки) и след 1 година(с почивка 3 месеца) от 58кг 165см станах 75кг 171см(чиста мускулна маса без химий и добавки) :)
Dessert_Eagle

Рейтинг: 1145

Мнениеот THEZOGGO » Съб Окт 18, 2008 9:45 pm

И кво печелиш с тва?
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот MoRTi » Съб Окт 18, 2008 10:29 pm

Днес стана същия номер с мен.След дълго каране с Чичо Борис (bobiracing) минавам по главната улица на Плевен и си карам бавно и си гледам по магазините и 1 пич ми вика ,,Малчо дай да ида до магазина да си зема едни цигари и да се повозя малко като го видя показах му един среден пръст и да ме няма. Пък с тоя фитнес нищто не става Kick-Boxa е истината :agree:
MoRTi

Рейтинг: 989

Мнениеот THEZOGGO » Съб Окт 18, 2008 10:35 pm

Братле, аз идвам чат пат в Плевен. Та като идвам пак, ще ти драсна едно Л.С. да го видим тоя с цигарите или там другите отворковци. :)
Хмм ама начи са много отворени тия в Плевен а? Къде стана точно тва? Ебати наглите типове.
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Dessert_Eagle » Нед Окт 19, 2008 9:52 am

MoRTi абсолютно те подкрепям за kick-boxa ама кажи по-добре ли е да си примерно 180 60кг? :nono: Има си я ползата. То е общо взето колкото да ги объркаш за 15-20 сек. и после се прилага хватка No=13 -бягай колкото можеш. ;)
Dessert_Eagle

Рейтинг: 1145

Мнениеот freerider » Нед Окт 19, 2008 9:34 pm

Dessert_Eagle написа:MoRTi абсолютно те подкрепям за kick-boxa ама кажи по-добре ли е да си примерно 180 60кг? :nono: Има си я ползата. То е общо взето колкото да ги объркаш за 15-20 сек. и после се прилага хватка No=13 -бягай колкото можеш. ;)

А ако си 185см и 90кг .... :agree: :) До сега на мене не ми се е случвало да ми искат колелото за цигари,дано не ми се и случи де :) Пък недай боже се случи си изливаш сичката злоба и гледай ко става ... :agree:
Аватар
freerider

Рейтинг: 1067

Мнениеот Deadmau5 » Вто Окт 21, 2008 9:05 am

явно законите на мърфи си действуват сериозно по това отношение! :) ////// да но не и законите на МВР, за жалост
Аватар
Deadmau5

Рейтинг: 1058

Назад към Общ форум