stambataDH написа:Единия беше много сербез да ме бие, но не се дадох… първо ми заби 2 шамара после 2 ритника и тогава ми кипна чайника, пуснах байка и както беше с една глава над мен и към 90 кг с един удар в слепоочието и до там беше той, а другия ме гледа и не можеше да вземе решение какво да прави… в следващия момент ми се закани и ми скочи събори ме на земята повъргаляхме се малко на земята, но след малко се отказа и отиде да види приятеля си който още лежеше на земята, а аз в това време се ометох. На другия ден разбрах, че после дошла полицията и някакви бабки който били свидетелки казали, че аз съм бил виновен защото съм ги набил. Но за щастие тези двамата били познати на полицията единия бил на 25г. с една присъда (този който лежеше на земята) а другия някакъв пишлигар на 19г. и от тогава винаги си карам с екипировката като излизам до работа или до университета защото просто не знам кога ще ми помогнат.
Dessert_Eagle написа:MoRTi абсолютно те подкрепям за kick-boxa ама кажи по-добре ли е да си примерно 180 60кг?Има си я ползата. То е общо взето колкото да ги объркаш за 15-20 сек. и после се прилага хватка No=13 -бягай колкото можеш.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта