Травматичен оток<-- Lioton gel 1000

За всичко свързано с МТБ, което не е за някой от другите форуми. Например: разкази и преживявания, мнения по различни общи въпроси, интeресни продукти, новости и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Травматичен оток<-- Lioton gel 1000

Мнениеот Watanabe » Нед Ное 29, 2009 7:19 pm

Събудих се след петъчната вечер, отидох до банята и к`во да видя- някакъв друг човек заел мястото ми. След бърз преглед на файловете от снощи се сетих, че съвсем баааавно направих една "човка" на един бордюр. Вечерта си мислех, че травмата е дребна щом като не изплюх някой зъб и носа ми все още функционира и след известно плюене на кръв си продължих. Но сутринта резултата беше ужасен- надула ми се устната- не приличах на себе си. Обадих се на двамата доктори които познавам. Мъжа доктор ми каза че снощи е трябвало да мисля и да сложа лед. Питам го - а сега какво да правя- обяснява ми, че така ще чакам по- дълго време да се оправя. Жената доктор обаче ме окуражи- освен че ми обеща да ми направи лична визита ми препоръча следното странно на пръв поглед лекарство, предписвано обикновено за разширени вени и уморени женски крака.

Изображение

Какво лекува Лиотон 1000 гел ?

Лиотон 1000 гел е предназначен за лечение на заболявания на повърхностните вени като варикозно разширени вени и свързаните с тях усложнения: флеботромбоза, тромбофлебит, повърхностен перифлебит, варикозни язви, следоперативен варикофлебит, последствия след сафенектомия (отстраняване на вена сафена).

Лиотон 1000 гел се прилага и при травми и контузии, локализиран оток и инфилтрати, подкожни хематоми, травми и навяхвания на мускулите, сухожилията и ставните връзки.

Да не ви се случва, но ако някой попадне в подобно положение може да се възползва от предписаното ми лечение (на негов си риск :D ).
Watanabe

Рейтинг: 1606

Re: Травматичен оток<-- Lioton gel 1000

Мнениеот PowerSlide » Нед Ное 29, 2009 7:22 pm

:smash: пияна гарга :smash:
Аватар
PowerSlide

Рейтинг: 1995

Мнениеот Watanabe » Нед Ное 29, 2009 7:31 pm

Аве бутнаха ме! :beer:
Watanabe

Мнениеот Анелия » Нед Ное 29, 2009 7:34 pm

Брех, на следващите велосоциализации ще нося дрегер и който отчете над 2,5, му изпускам гумите.
Бързо възстановяване и дано няма други последици освен секси надути устни :eyebrow:
Аватар
Анелия

Рейтинг: 2000

Мнениеот hitar_potar » Нед Ное 29, 2009 10:52 pm

:offtopic:
@анелия, а не мислиш ли, че изпускайки гумите на някой с 2,5, всъщност му правиш кофти услуга? байка е по-трудно управляем с изпуснати гуми, като си си наред, почти напълно сигурен съм, че същото правило играе и при пияните гарги. :rofl:
на мен пък наскоро не ми предписаха такъв гел, след като се убих кат животно. предписаха ми контратубекс гел уж за премахване на белези, щото направо си ме шиха. :rofl:
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Мнениеот taurus13 » Сря Дек 02, 2009 12:11 am

А...пробвано е многократно това лекарство. Върши работа за по-бързо разсейване на синината. Аз това лято се бях сдобил с една огромна синина 10 см, след като пробвах нови методи за аварийно безпарашутно спиране. Та доста по-бързо ми се оправи крака. Те синините освен в козметично отношение, може да създадат и по лоши проблеми, ако някой съсирек достигне до кръвоносните съдове на мозъка...и не само де....та по-добре е да се използват подобни мазила при по-сериозните синини.
Изображение
Аватар
taurus13

Мнениеот hitar_potter » Пон Дек 07, 2009 7:04 pm

:offtopic: Така и не мога да разбера защо е толкова разпространено мнението, че е ОК да караш колело пил..
Изображение
Аватар
hitar_potter

Мнениеот Watanabe » Чет Дек 10, 2009 10:40 am

:offtopic:
Анелия написа:Брех, на следващите велосоциализации ще нося дрегер и който отчете над 2,5, му изпускам гумите.

Абе, Ани, то това 2,5 промила знаеш ли колко много са- все сме мастери, но толкова голяма концентрация малцина могат да постигнат. Е ако са от шуменската група- почти всички май...

А уважаемий мистър Потър, човек евоюлира и вече абосолютно съм на твоето мнение. Всъщност тука из шуменско има една градация на думичката пиян, само да не я цитирам грешно:

Пил
Пийнал
Пиян
Нашморцан
Мат- маскара пиян

Та само пил айде не е толкова опасно, но другите степени са си направо самоубийствени.
Watanabe

Назад към Общ форум