Събудих се след петъчната вечер, отидох до банята и к`во да видя- някакъв друг човек заел мястото ми. След бърз преглед на файловете от снощи се сетих, че съвсем баааавно направих една "човка" на един бордюр. Вечерта си мислех, че травмата е дребна щом като не изплюх някой зъб и носа ми все още функционира и след известно плюене на кръв си продължих. Но сутринта резултата беше ужасен- надула ми се устната- не приличах на себе си. Обадих се на двамата доктори които познавам. Мъжа доктор ми каза че снощи е трябвало да мисля и да сложа лед. Питам го - а сега какво да правя- обяснява ми, че така ще чакам по- дълго време да се оправя. Жената доктор обаче ме окуражи- освен че ми обеща да ми направи лична визита ми препоръча следното странно на пръв поглед лекарство, предписвано обикновено за разширени вени и уморени женски крака.

Какво лекува Лиотон 1000 гел ?
Лиотон 1000 гел е предназначен за лечение на заболявания на повърхностните вени като варикозно разширени вени и свързаните с тях усложнения: флеботромбоза, тромбофлебит, повърхностен перифлебит, варикозни язви, следоперативен варикофлебит, последствия след сафенектомия (отстраняване на вена сафена).
Лиотон 1000 гел се прилага и при травми и контузии, локализиран оток и инфилтрати, подкожни хематоми, травми и навяхвания на мускулите, сухожилията и ставните връзки.
Да не ви се случва, но ако някой попадне в подобно положение може да се възползва от предписаното ми лечение (на негов си риск

).