http://www.diy-co.com/bg/home/news/63-ego-kits-electric-powered-uphill - Филмче

bikerider написа:Точно за DH колело не виждам никаква функционална полза.
bikerider написа:Точно за DH колело не виждам никаква функционална полза.
Crimson написа:bikerider написа:Точно за DH колело не виждам никаква функционална полза.
Ти ли ще видиш ! Аз па мислим, че е фън
Crimson написа:Ти ли ще видиш ! Аз па мислим, че е фън
bikerider написа:Crimson написа:Ти ли ще видиш ! Аз па мислим, че е фън
Фън, фън, с 2 кила отгоре да те видя какъв фън ще ти е по сипеите
Мързели! Да живей прогреса!
Edit: A, то било 3.4кг + батерия в раницата. Велик фън, даа
taurus13 написа:Представям си какво става в първата кална локва...
taurus13 написа:Бъдещето е хубаво откъм техника, но ограбено откъм природа, свобода и нормална храна....
Admin написа:...като подминем 60-годишна възраст, да си говорим пак по тази тема.
Newone написа:Най-вероятно аз първи ще пиша по тази тема....![]()
Admin написа:Не отричайте нещо напълно, само защото не съвпада с вашия мироглед. Познавам хора, които благодарение на тези технологии продължават да си карат с кеф по планината (а без тях вече нямаше да го правят) и доста се забавляват с теоретичното отхвърляне на електрическите маунтин байкове в нашия форум, докато се радват на практическите ползи.
Пожелавам на всички да сме живи и здрави и като подминем 60-годишна възраст, да си говорим пак по тази тема.
Admin написа:Между другото, показаният в първото мнение велосипед, на мен ми изглежда с повече кусури, отколкото подобен модел на KTM, показан по време на Евробайк.
Admin написа: с подобно колело, всеки софийски спускач например би могъл да прави по 1-2 спускания над Локорско
Admin написа:А тия технологии тепърва ще стават по-добри, по-леки, по-ефективни
Admin написа:Но пък с подобно колело, всеки софийски спускач например би могъл да прави по 1-2 спускания над Локорско, Кремиковци, Бухово и т.н, качвайки се догоре на собствен ход и спускайки се в крайна сметка с (нека го наречем) FR велосипед. Дори само по 1-2 такива хора да има във всеки по-голям европейски град, ето ти пазарна ниша.![]()
bikerider написа:Това е recreational riding и веднага ще кажа защо: защото има двигател, ерго противоречи на дефинициите на "планинско колоездене" и "спорт". Двигателя не се вписва в никакви спортни дефиниции, затова не виждам причина да се смесват двете неща и този електропед да се представя за DH колело.
Admin написа:С това мога да се съглася, само ако твоята дефиниция за спорт съвпада с моята.
Admin написа:с ел. байк за спускане.
STAFF написа:Електрическо даунхил колело = мотопед. Т. е. велосипед с/за педали...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 371 госта