http://www.diy-co.com/bg/home/news/63-ego-kits-electric-powered-uphill - Филмче

bikerider написа:Точно за DH колело не виждам никаква функционална полза.
bikerider написа:Точно за DH колело не виждам никаква функционална полза.
Crimson написа:bikerider написа:Точно за DH колело не виждам никаква функционална полза.
Ти ли ще видиш ! Аз па мислим, че е фън
Crimson написа:Ти ли ще видиш ! Аз па мислим, че е фън

bikerider написа:Crimson написа:Ти ли ще видиш ! Аз па мислим, че е фън
Фън, фън, с 2 кила отгоре да те видя какъв фън ще ти е по сипеите
Мързели! Да живей прогреса!
Edit: A, то било 3.4кг + батерия в раницата. Велик фън, даа
Сееешш ли се taurus13 написа:Представям си какво става в първата кална локва...
taurus13 написа:Бъдещето е хубаво откъм техника, но ограбено откъм природа, свобода и нормална храна....
Като се замисля, този велосипед би бил удачен с подобен мотор, но да бъде лесно демонтируем, маломощен просто колкото карача да не използва цялата си енергия за да го избута до старта на трасе, което няма лифт примерно. Закача го маршал долу, маха го маршал горе. Такива трасета обаче, също не се срещат често. Поне не толкова, че да си заслужава да се развива технологията в тази си насока. Admin написа:...като подминем 60-годишна възраст, да си говорим пак по тази тема.
Newone написа:Най-вероятно аз първи ще пиша по тази тема....![]()
Младо момче изглеждаш!Admin написа:Не отричайте нещо напълно, само защото не съвпада с вашия мироглед. Познавам хора, които благодарение на тези технологии продължават да си карат с кеф по планината (а без тях вече нямаше да го правят) и доста се забавляват с теоретичното отхвърляне на електрическите маунтин байкове в нашия форум, докато се радват на практическите ползи.
Пожелавам на всички да сме живи и здрави и като подминем 60-годишна възраст, да си говорим пак по тази тема.
Admin написа:Между другото, показаният в първото мнение велосипед, на мен ми изглежда с повече кусури, отколкото подобен модел на KTM, показан по време на Евробайк.
Admin написа: с подобно колело, всеки софийски спускач например би могъл да прави по 1-2 спускания над Локорско
Admin написа:А тия технологии тепърва ще стават по-добри, по-леки, по-ефективни
Admin написа:Но пък с подобно колело, всеки софийски спускач например би могъл да прави по 1-2 спускания над Локорско, Кремиковци, Бухово и т.н, качвайки се догоре на собствен ход и спускайки се в крайна сметка с (нека го наречем) FR велосипед. Дори само по 1-2 такива хора да има във всеки по-голям европейски град, ето ти пазарна ниша.![]()
bikerider написа:Това е recreational riding и веднага ще кажа защо: защото има двигател, ерго противоречи на дефинициите на "планинско колоездене" и "спорт". Двигателя не се вписва в никакви спортни дефиниции, затова не виждам причина да се смесват двете неща и този електропед да се представя за DH колело.
Admin написа:С това мога да се съглася, само ако твоята дефиниция за спорт съвпада с моята.
Admin написа:с ел. байк за спускане.
STAFF написа:Електрическо даунхил колело = мотопед. Т. е. велосипед с/за педали...
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта