ivanst написа:Здравейте.Искам да си закупя велосипед ... по принцип ще се кара в градски условия но и в планински месности черни пътища.Бюджета който мога да си позволя е около 350лв.Търся нещо с рамка 500-560мм и поне 26инча гуми.Мисля че е достатъчно ... висок съм 182см и предният велосипед беше с 26инчови гуми.
Благодаря!
ivanst написа:Здравейте.Искам да си закупя велосипед ... по принцип ще се кара в градски условия но и в планински месности черни пътища.Бюджета който мога да си позволя е около 350лв.Търся нещо с рамка 500-560мм и поне 26инча гуми.Мисля че е достатъчно ... висок съм 182см и предният велосипед беше с 26инчови гуми.
Благодаря!
4. СПИРАЧКИ.
V-BRAKE – много евтини с проста настройка и минимална поддръжка; доста неефективни при дъжд и сняг;
2WBGST написа:MECHANICAL DISK BRAKE: Avid BB7 (Moumtain or Road) – скъпи. Имат лесно обслужване, нo пък по-често трябва да се настройват. Предлагат много по-добра спирачна сила спрямо V-brake, както в сухо така и в мокро време. Удачни са за каране 70-80 % шосе и 20-30% черен път и леко XC.
2WBGST написа:HYDRAULIC DISK BRAKE: голям избор; много добра спирачна сила при по-скъпите (Deore BR 615). Изискват прецизна специализирана настройка и обезвъздушаване.
jungleraver написа:@2WBGST:
Колега, извинявай ама четеш ли ги тия неща някъде, или си ги измисляш сам, щото си личи че не говориш от опит??
Ще напиша само за спирачките, щото нямам време за повече:
vencil написа: Естествено на Синтерото му смених педалите, седалката, роторите и стана перфектен.
vencil написа: Иначе със сигурност ще поеми по-големи гуми но не мога да преценя до колко.
Vorac написа:В тая сметка не си оставил място за mud clearance - нещо съществено за планинско колело.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта