Задължително искам 26. И да, прав си, че общо взето накрая ще остане само рамката. Тя ми харесва как изглежда, а вкъщи имам много останали части - гума обтегач, верига, кормило, лапа, предна спирачка сейнт (знам, много ще му отива)

. Ако продам всички излишни неща по колелото се връзва малко над 200 лв за рамата, курбелите, вилката и венците, и най-вероятно забравям да сметна нещо (все пак са нови, а някой хора търсят този клас части, защо да купуват от магазин?). А рамката е с доживотна гаранция, какво повече мога да искам за тия пари?
Спешно ми се налага да купя колело евтино и това ми се стори като добър вариант, при положение, че имам разни части. А твърда вилка не знам дали бих взел - все пак тази, колкото и да е мизерна, има поне някакъв ефект. А за теглото не ме интересува нали няма да спускам, а го държа в мазето, към което има рампичка, не се налага да катеря етажи..
Е, с новата информация, как ви се струва? Между другото на живо изглежда доста по добре рамката, само ме притеснява дали може да сд сложи задна дискова и дали челото е oversize. Моля ви, разгледайте снимките, аз постнах тема за размера, но има само 1 отговор..
Благодаря предварително!