Благодаря
georgi_kirilov написа:Ами да ви кажа аз го карам във западния парк , има 1 пътека голяма със няколко скокчета и накрая нещо като степ-ъп , интересно са го направили момчетата и ми харесва амм и има няколко скокчета на една алея и скачам 1 не мн голямо ма 2-3 пъти съм го скачал... че повече страха не ми даваи много често ми се разцентроват скоростите
![]()
dilana написа:georgi_kirilov написа:Ами да ви кажа аз го карам във западния парк , има 1 пътека голяма със няколко скокчета и накрая нещо като степ-ъп , интересно са го направили момчетата и ми харесва амм и има няколко скокчета на една алея и скачам 1 не мн голямо ма 2-3 пъти съм го скачал... че повече страха не ми даваи много често ми се разцентроват скоростите
![]()
Аз затова събирам за ново колело, а това си го карам докато не се разпадне некъде и после отива на вторичните
dilana написа:става да идем от нас до кръчматаама с някакъв Спринт да тръгнеш се спускаш.. незнам...
dilana написа::D Аз имам колело (ако тва може се нарече така) от 1 месец, ама през този 1 месец осъзнах, че това не е колело и сега събирам пари за новоиначе скоростите, спирачките си ги центровам през ден
а шока ми тропа як щото му скъсах оригиналните болтове и сложих други и нщо тропат че не са за там
а и заднаа ми гума е с 11 лепенки
![]()
did написа:dilana написа::D Аз имам колело (ако тва може се нарече така) от 1 месец, ама през този 1 месец осъзнах, че това не е колело и сега събирам пари за новоиначе скоростите, спирачките си ги центровам през ден
а шока ми тропа як щото му скъсах оригиналните болтове и сложих други и нщо тропат че не са за там
а и заднаа ми гума е с 11 лепенки
![]()
момче, спри за известно време да даваш съвети тук. аман от глупости!
звучиш ми като оная баба, кандидатка за детегледачка, дет' се хвалела: "чудесно знам как се гледат деца - уморила съм 11!".
Admin написа:Sprint Apollo не е велосипед/рамка за спускане и фрийрайд. Рамката си има ясно предназначение и каквито и мнения да търсиш и получиш за нея от хора, които са я ползвали извън предназначението й, това не значи, че за теб ще е същото, защото когато даден продукт се ползва извън предназначението му, късметът играе голяма роля, наред с още много други фактори, които производителят не е бил длъжен и не е предвидил. Така че ако държиш да я ползваш за спускане и фрийрайд, трябва да си наясно с рисковете, със загубата на гаранцията и оттам нататък се оправяш както можеш и караш докато издържи.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта