Когато си говорим за външен вид, ще се съгласиш, че няма нищо по- наточено от един Beach Cruiser, или пък нечовешката шосейка.sparx написа:Да, именно това казвам и аз, но когато избираш градско колело, гледаш и външен вид, все пак ще го гледат всички ... тук е малко като избирането на кола, винаги първо се спираш на външния вид![]()
Не знам къде и какво гледаш но класовете на Shimano от ниско към високо саsparx написа:Здравей, аз мога да ги взема на доста по ниска цена, иначе гледам на сайта на шимано, Acera / Altus-a го водят за по висок клас от Alivio ... не че за мен е чак толкова важно ... предполагам и двете ще ми свършат работа. Предполагам си прочел, че ще се кара градско, ако може да се каже, че София е град изобщо ... като се сетя на колко места ще трябва да прескачам какво ли не и да друсам по подлезите. За момента може да се каже, че единственото, което ме кара изобщо да обмислям Ендуро-то е външния му вид, който е доста по разчупен от Рейзър-а
YAROSHKH написа:Поздравления колега !
Аз смятам, че човек трябва да си купи такова колело, което му допада. А не такова което му налагат ! Колелцето е много красиво ! Пожелавам ти да си го караш с Удоволствие и да се радваш на впечатлението което оставяш след себе си !
Честно казано, учудва ме, че не са ти заключили темата, предвид че няма да караш ПЛАНИНСКО !
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта