Когато си говорим за външен вид, ще се съгласиш, че няма нищо по- наточено от един Beach Cruiser, или пък нечовешката шосейка.sparx написа:Да, именно това казвам и аз, но когато избираш градско колело, гледаш и външен вид, все пак ще го гледат всички ... тук е малко като избирането на кола, винаги първо се спираш на външния вид![]()
, колелото си
.Не знам къде и какво гледаш но класовете на Shimano от ниско към високо саsparx написа:Здравей, аз мога да ги взема на доста по ниска цена, иначе гледам на сайта на шимано, Acera / Altus-a го водят за по висок клас от Alivio ... не че за мен е чак толкова важно ... предполагам и двете ще ми свършат работа. Предполагам си прочел, че ще се кара градско, ако може да се каже, че София е град изобщо ... като се сетя на колко места ще трябва да прескачам какво ли не и да друсам по подлезите. За момента може да се каже, че единственото, което ме кара изобщо да обмислям Ендуро-то е външния му вид, който е доста по разчупен от Рейзър-а
но с марката им Raleigh, модела е ICEBERG. Разликата от това което взех със окомплектования модел е във седалката и дисковите спирачки ... които са промакс в комплекта а на моето са Shimano BR-M416 (механични). Сега съм сигурен, че много хора ще въздишат с думите "е трябваше да ни послушаш" ... но мога само да кажа, че цената на която го взех е в ценовия клас на Drag One. Тъй като обещах и снимчици ... ето ги и тях
http://picasaweb.google.com/spalxy/Bike#
YAROSHKH написа:Поздравления колега !
Аз смятам, че човек трябва да си купи такова колело, което му допада. А не такова което му налагат ! Колелцето е много красиво ! Пожелавам ти да си го караш с Удоволствие и да се радваш на впечатлението което оставяш след себе си !
Честно казано, учудва ме, че не са ти заключили темата, предвид че няма да караш ПЛАНИНСКО !
. Кормилната уредба и скоростите са ок, за момента нямам оплаквания, като исключим малко трудното преминаване на трета предна (лостчето трябва да се избута до края, иначе не сменя предавката и веригата започва да стърже), но предполагам с малко настройка може да бъде отстранен този проблем. Друг голям проблем на това колело е, че то няма предпазител на предните зъбни колела ... и предполагам се сещате какво се случва ако сте с панталон с малко по широк крачол ... чифт дънки си отиде вече и това при условие, че аз имам предпазител, който беше сложен по моя молба още в завода, но подозирам, че е компромис, тъй като е съвсем малко по голям от най голямата зъбчатка и не предпазва особено добре. Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 25 госта