vencislav95dimitrov написа:Здравейте искам да попитам,коя от двете рамки е по-добра да леки Дх или крос кънтри и съответно какъв размер ще ми трябва-висок съм 1.80м.приемам и други предложения,но имам бюджет 200лв!Компонентите ще прехвърля от старото колело-вършеше ми работа но...умаля ми...Също заглеждам рамката драг хакер за предпочитане е да е драг защото имаме веломания и няма да плащам доставки от ма*ната си!
Рамката на "hacker" никога не е била 1". Това беше старата рамка на "драг гризли" и на "драг онтарио". Все пак не я препоръчвам, защото е тежичка. Между "онтарио" и "ZX5" бих избрал втората (по-лека е,по-здрава и по-красива). Нито една от трите рамки, обаче не става за DH.bio написа:@vencislav95dimitrov аз няма да ти давам съвети за рамката. обаче имам едно питане към теб, тъй като си упоменал рамка Drag Hacker. челната тръба е 1'', а на другите две рамки е 1 1/8 ''. в крайна сметка какво е твоето "умаляло" колело ? защото ако прилича на Hacker-а ще трябва да сменяш цялата предница (вилка, чашки, кормило + нова лапа).
ico 1 написа:Рамката на "hacker" никога не е била 1". Това беше старата рамка на "драг гризли" и на "драг онтарио". Все пак не я препоръчвам, защото е тежичка. Между "онтарио" и "ZX5" бих избрал втората (по-лека е по-здрава и по-красива). Нито една от трите рамки, обаче не става за DH.bio написа:@vencislav95dimitrov аз няма да ти давам съвети за рамката. обаче имам едно питане към теб, тъй като си упоменал рамка Drag Hacker. челната тръба е 1'', а на другите две рамки е 1 1/8 ''. в крайна сметка какво е твоето "умаляло" колело ? защото ако прилича на Hacker-а ще трябва да сменяш цялата предница (вилка, чашки, кормило + нова лапа).
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта