Рамки-drag ontario vs. drag zx5

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Рамки-drag ontario vs. drag zx5

Мнениеот vencislav95dimitrov » Сря Авг 12, 2009 6:20 pm

Здравейте искам да попитам,коя от двете рамки е по-добра да леки Дх или крос кънтри и съответно какъв размер ще ми трябва-висок съм 1.80м.приемам и други предложения,но имам бюджет 200лв!Компонентите ще прехвърля от старото колело-вършеше ми работа но...умаля ми... :bawling:Също заглеждам рамката драг хакер за предпочитане е да е драг защото имаме веломания и няма да плащам доставки от ма*ната си!
vencislav95dimitrov

Рейтинг: 1200

Re: Рамки-drag ontario vs. drag zx5

Мнениеот dEcLiNe » Сря Авг 12, 2009 7:48 pm

vencislav95dimitrov написа:Здравейте искам да попитам,коя от двете рамки е по-добра да леки Дх или крос кънтри и съответно какъв размер ще ми трябва-висок съм 1.80м.приемам и други предложения,но имам бюджет 200лв!Компонентите ще прехвърля от старото колело-вършеше ми работа но...умаля ми... :bawling:Също заглеждам рамката драг хакер за предпочитане е да е драг защото имаме веломания и няма да плащам доставки от ма*ната си!

Нито една от рамките не става за ДХ а за XC не мога да кажа коя ще е по-добрата.Но ако освен XC мислиш да наблегнеш и на нещо малко по екстремно вземи ram ht2.Надхвърля с 10лв бюджета ти, но си струва! :agree: :beer:
Аватар
dEcLiNe

Рейтинг: 1912

Мнениеот vencislav95dimitrov » Сря Авг 12, 2009 7:52 pm

благодаря!Сигурен ли си?Спусканията наистина са леки пък и повечето време ще се кара из града по стълби и по паркове дх рядко ще има което ме навежда на мисълта,че ще издържи рамката-която и да избера от тези!?Така ли е или бъркам?
vencislav95dimitrov

Мнениеот bio » Чет Авг 13, 2009 7:31 am

@vencislav95dimitrov аз няма да ти давам съвети за рамката. обаче имам едно питане към теб, тъй като си упоменал рамка Drag Hacker. челната тръба е 1'', а на другите две рамки е 1 1/8 ''. в крайна сметка какво е твоето "умаляло" колело ? защото ако прилича на Hacker-а ще трябва да сменяш цялата предница (вилка, чашки, кормило + нова лапа).
анти-каски !!!
Аватар
bio

Рейтинг: 2000

Мнениеот vencislav95dimitrov » Чет Авг 13, 2009 8:15 am

Ма*ната и на предницата!Оверсизе ми е челото карам-все още pasat-някакъв неизвестен модел! :lol:
vencislav95dimitrov

Мнениеот ico 1 » Чет Авг 13, 2009 9:23 am

bio написа:@vencislav95dimitrov аз няма да ти давам съвети за рамката. обаче имам едно питане към теб, тъй като си упоменал рамка Drag Hacker. челната тръба е 1'', а на другите две рамки е 1 1/8 ''. в крайна сметка какво е твоето "умаляло" колело ? защото ако прилича на Hacker-а ще трябва да сменяш цялата предница (вилка, чашки, кормило + нова лапа).
Рамката на "hacker" никога не е била 1". Това беше старата рамка на "драг гризли" и на "драг онтарио". Все пак не я препоръчвам, защото е тежичка. Между "онтарио" и "ZX5" бих избрал втората (по-лека е,по-здрава и по-красива). Нито една от трите рамки, обаче не става за DH.
Аватар
ico 1

Мнениеот veskoz » Чет Авг 13, 2009 9:34 am

ico 1 написа:
bio написа:@vencislav95dimitrov аз няма да ти давам съвети за рамката. обаче имам едно питане към теб, тъй като си упоменал рамка Drag Hacker. челната тръба е 1'', а на другите две рамки е 1 1/8 ''. в крайна сметка какво е твоето "умаляло" колело ? защото ако прилича на Hacker-а ще трябва да сменяш цялата предница (вилка, чашки, кормило + нова лапа).
Рамката на "hacker" никога не е била 1". Това беше старата рамка на "драг гризли" и на "драг онтарио". Все пак не я препоръчвам, защото е тежичка. Между "онтарио" и "ZX5" бих избрал втората (по-лека е по-здрава и по-красива). Нито една от трите рамки, обаче не става за DH.

Това няма как да се твърди със сигурност, тъй като се пръкна сравнително скоро. Рамката на Онтарио-то(сега) беше първата рамка на ZX5 преди 5-6 години и е единствената рамка запазила вида си от тогава. Тя е много здрава и доказала се. Иначе новата Zx5 наистина е по-лека и красива :agree:
Последна промяна veskoz на Чет Авг 13, 2009 9:58 am, променена общо 1 път
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
veskoz

Мнениеот bio » Чет Авг 13, 2009 9:44 am

извинявам се публично, прочетох във форума ... tailor е написал, че oversize.
анти-каски !!!
Аватар
bio

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти