ИЗВИНЯВАМ СЕ, че темата не е във "Веломеханик", но поради НЕРАЗБИРАЕМА причина там не мога да направя тема.Пробвах с акаунт на приятел, но пак не стана.Та ще карам направо.Днес реших да си изчистя спирачките(тези от темата "Най-накрая си сглобих КОЛЕЛО!").Свалих накладките и ги измих на чешмата.НЕ съм използвал сапун, а ги търках с пръсти, докато не спря да тече чернилка.Дисковете ги минах(почистих) с памук, натопен в спирт.Почаках 1-2мин. и ги подсуших(със сух чист парцал).(накладките ги подсуших веднага(без да чакам 1-2мин.)).Сложих накладките в апаратчетата и настроих спирачките(апаратчетата).Изкарах колелото между етажите, за да изпробвам спирачките.Ето резулата:Предната спираше по-малко от преди,но спираше. Задната,МИСЛЯ, че си спираше като преди, но мога и да греша.Проверих дали съм настроил апаратчетат "като хората" и всичко си беше наред.Не знам дали тряба още да изчакам да се разработят накладките или...не знам.Кажете вие.Дали не сгреших, като измих накладките(карах в мокро и малко кално време и накладките се бяха изцапали, затова ги измих).Ако някой знае какво да направя да ПИШЕ.Дали не трябва още да изчакам да изсъхне всичко(според мен всичко е сухо, ноо..)

Или да ги поразработя
Ето снимки на накладките на Предното спирачно апаратче.ОТНОВО СЕ ИЗВИНЯВАМ!Моля ПОМОГНЕТЕ.Ще черпя по една виртуална бира