Хора помогнете да си избера ново колело

Въпроси, коментари и дискусии за велосипеди с цена до 1200 лв. (за твърдаци) и до 1800 лв. (за байкове с двойно окачване), независимо от предназначението им, както и за компоненти, определени от производителя им като начален клас в планинското колоездене.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1000 / 1000 / 20

Re: Хора помогнете да си избера ново колело

Мнениеот masada » Чет Яну 27, 2011 9:45 pm

каквото и да правиш само не си копуваu рам или драг,от българските марки или нещо на спринт или някоя прмоция на cross като посочената от тебе. драг и рам продават необосновано скъпи и не толкова качественни продукти !
masada

Рейтинг: 1035

Мнениеот venci95 » Пет Яну 28, 2011 1:23 pm

masada написа:каквото и да правиш само не си копуваu рам или драг,от българските марки или нещо на спринт или някоя прмоция на cross като посочената от тебе. драг и рам продават необосновано скъпи и не толкова качественни продукти !

Чупиш тъпомера брат-без извинение!Първо правописа ти е под всякаква критика(и моя не е цвете,но ти ми чупиш рекорда)!Второ,ти колко Рам-а и Драг-а си карал-спукал,скъсал или потрошил,че да даваш тоя тъп акъл?Според теб Рам и Драг са по-некачествени и ненадеждни от Крос?!Вярно,че са пуснали добри оферти,но чак пък толкова...не говори глупости моля те!Другото което е,ако сметнеш общата сума на новите компоненти с които е окомплектован Рам хт2 примерно и ги сравниш с окомплектовката на Крос ще видиш,че цените им са основателно високи-даже ни бих ги нарекъл високи,защото цената на Хт2 е 100% приемлива,за копмонентите с които е окомплектован Рам-а ще си купиш няколко кроса с яките промакс-ове че да имаш да трошиш всеки сезон по един! :evil:

п.п Моля набийте му на тоя един - ,защото нямам рейтинг да оценявам,че да вземе за спре да пише глупости,надявам се някои начинаещ да не му е прочел коментара досега...
Който има 18+ и се чувства пренебрегнат тук-да сменя
форума !!!
Аватар
venci95

Рейтинг: 1078

Мнениеот vasilevl » Пет Яну 28, 2011 3:12 pm

Не, честно... за крос не ми се дават повече пари... достатъчно съм набивал в тази марка през годините :)
Принципно за начинаещи планинари като мен примерно, всяко колело би било подходящо, както вече подсказаха някои от вас, но
аз гоня повече качество на достъпна цена или както написах до 1000лв. евентуално и малко отгоре... пък и идеята ми е все пак и рамката да е
успешна/ издържана, че да търпи и ъпгрейди ... всяка година изкарват все по - нови и хубави благинки все пак :))
определено ще се оглеждам за хт2 с по - новите/успешни окомплектовки ...

П.С. малко като при компютрите... купете си хубава платформа за да можете да си я ъпгрейдвате успешно :D
Richard Virenque 5000/Peugeot
Cross Enduro
Аватар
vasilevl

Рейтинг: 1145

Мнениеот EccentricMOTION » Пет Яну 28, 2011 6:04 pm

Включвам се в играта с един ZX5 TE, най-вече заради рамката. А именно една от най-леките на пазара, състезателна ХС геометрия, двойнотеглени, хидроформовани тръби. Преди да започнете да хапете, обърнете внимание Федята на каква рамка се спря и кой завърши на последното Велорали :)
Ето ти едно добро дъно, на което ще можеш да сложиш процесор модел 2015година :)
Аватар
EccentricMOTION

Рейтинг: 1220

Мнениеот masada » Пет Яну 28, 2011 10:22 pm

драг и рам- запазена марка на олиго_рените в българия . :rofl:
masada

Мнениеот vasilevl » Съб Яну 29, 2011 2:46 am

masada написа:драг и рам- запазена марка на олиго_рените в българия . :rofl:

тези коментари съм ги чувал и от други хора бтв.. за това реших да попитам и да сондирам за мнения..

*коментарите ти от предният ти поуст...
Cross Enduro
Аватар
vasilevl

Мнениеот venci95 » Съб Яну 29, 2011 8:43 am

vasilevl написа:

тези коментари съм ги чувал и от други хора бтв.. за това реших да попитам и да сондирам за мнения..

Момче...или там каквото си,нали знаеш,че щом някои админ/мод ти види постовете скоро няма да имаш реит да пишеш дори и там където слънце не огрява! :evil: Невиждам какъв ти е проблема-явно завиждаш на хората,че карат качествени,изпитани с времето и безопасни за здравето колела а не Кросове,Пасати или темподобни....айде да не обиждам,че ще зема да падна на твоето ниво!Нали знаеш,не спори с глупак-ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит.Само искам да те попитам кои модел на крос е с предназначение Дх/Фр и няма да се разпадне след първото трасе?Драг и Рам са най-качествените марки от българските производители и незнам понякога защо биват сравнявани,с Крос или понякога дори с Пасати.. :crazy: та,покажи ми един Крос които да е в категория Дх/Фр и нека го сравним с Рам Фр или Дх,не виждам база за сравнение.Понеже карам по Юубаво кууло от твоя крос за Дх с Убавата zoom gordo и промаксовете-нека съм олигофрен,но незнам какво биха казали за теб хората,ако те видят да караш по някоя пътека с това желязо-дали биха те нарекли безрасъден или просто глупак-защото границата е тънка,повярвай!

Сега дай един линк тук вместо само да изказваш теза в подкрепа на това което мислиш!Един крос които да е по добър от Рам хт2 в клас Ам/Хс!

@автора-почакай и ще видиш дали заблудения "приятел" от по-горе ще намери такова животно на цена по-ниска то Рам-а с по-добра окомплектовка! :magnify:

П.п Можеш ли да подкрепиш също,твърдението си за това,че моделите на Рам-Драг са "НЕОБОСНОВАНО" скъпи,това че окомплектовката на рамките е добра не означава,че цената не е нормална,това че просто не ти харесва не означава,че не е нормална!
форума !!!
Аватар
venci95

Мнениеот lusi5001 » Съб Яну 29, 2011 1:30 pm

vasilevl написа:

Масада май ти си единствения олиго*рен тук !!!
Към автора на темата взимай рам хт3
Аз взех моя от бас и съм много доволен от него
Много искам нова рамка ! ...
Аватар
lusi5001

Рейтинг: 872

Мнениеот masada » Съб Яну 29, 2011 2:05 pm

фирма cross произвежда велосипеди за всички континенти с исключение на арктика и антрактида,имам право на мнение така е в демократичните държави.а колкото до тези които ме хулят,само ми припомняте бягайки от българия от какво сме се отървали :beer:
masada

Мнениеот venci95 » Съб Яну 29, 2011 3:31 pm

masada написа:фирма cross произвежда велосипеди за всички континенти с исключение на арктика и антрактида,имам право на мнение така е в демократичните държави.а колкото до тези които ме хулят,само ми припомняте бягайки от българия от какво сме се отървали :beer:

Онтопик Рам Хт3 е с предназначение само и единствено ХС,а Рам Хт2 е подходящ и за Хс,и за лек Ам.Според мен Хт2 е по-подходящ,тъй като би издържал по-голямо натоварване от Хт3.

:offtopic:
Това,че си извън България не ти дава права да нарушаваш половината правила на форума.Да не говорим за неграмотно писане или обида на друг потребител-потребители!Това е частен форум-ако не ти изнасят правилата,знаеш предполагам къде се намира големия,красив "Х" -ако не-намира се в горния десен ъгъл на екрана ти!Невиждам с какво право ме наричаш олигофрен-и аз имам собствено мнение и то е,че Рам и Драг са по-добри производители от Кросс,а ти не зачиташ мнението ми като ме наричаш олигофрен,както мен така и другите потребители които карат Рам или Драг!Сети се сам кой чие мнение не зачита!
форума !!!
Аватар
venci95

Мнениеот buzzjn » Съб Яну 29, 2011 6:06 pm

И аз препоръчвам RAM HT2. Лично ползвам и го юркам колкото мога. Засега доста е издържал.
buzzjn

Рейтинг: 1190

Мнениеот masada » Нед Яну 30, 2011 1:27 am

аз се чудя с кое сам по виновен с това какво ми е мнението,или с това че въобще имам мнение,колкото до частния ви форум,интернет доколкото знам все още е публичен,но вие сте си някъде там в cccp а годината май е 1982... :rofl:
masada

Мнениеот venci95 » Нед Яну 30, 2011 10:06 am

masada написа:аз се чудя с кое сам по виновен с това какво ми е мнението,или с това че въобще имам мнение,колкото до частния ви форум,интернет доколкото знам все още е публичен,но вие сте си някъде там в cccp а годината май е 1982... :rofl:

Ти си имаш мнение,но явно грам не разбираш от маутин байк,че да препоръчваш крос.Карал съм крос и знам какъв боклук е това-ако момчето земе че се пребие някъде с тоя......дето му препоръчваш какво?Айде сега си подкрепи мнението с аргументи и аз имам мнене,че Бмв е по-добра кола от Хонда,но като грам неразбирам от коли и немога да се аргументирам-НЕ ПИША!
п.п.Явно не живееш в България-радвам се че сме -хейтър!

Он топик: Авторе,доколкото разбирам,за колело втора рака при теб няма вариант така ли?В "Пазар" има доста добри оферти на доста прилична цена за прекрасни колелета...с следи от употреба само-нищо сериозно,може да разгледаш-току виж нещо ти хване окото. :dontknow:
форума !!!
Аватар
venci95

Мнениеот masada » Нед Яну 30, 2011 4:44 pm

ей предавам се . пич ако искаш си купи пръскачка за ло3е,може и да е пробита,но най важното е се пак да има голям надпис RAM или DRAG :rofl:
masada

Мнениеот vasilevl » Нед Яну 30, 2011 5:38 pm

пръскачка за лозе си имам .. две тамън :rofl: една профи и една турска...

бтв.. за втрора ръка не съм мислил.. ще разгледам какво се предлага :beer:
Cross Enduro
Аватар
vasilevl

Мнениеот venci95 » Нед Яну 30, 2011 10:37 pm

masada написа:ей предавам се . пич ако искаш си купи пръскачка за ло3е,може и да е пробита,но най важното е се пак да има голям надпис RAM или DRAG :rofl:

Като е по-доказала се,ръси по-далеч,не се ЧУПИ ПОСТОЯННО по-лека е и е с по-добър монтаж ако ще да е с надпис л*йно ще си я купя,но ти неможа да предложиш по-сполучлив модел за парите си и окомплектовката си тъй,че по-добре не спами темата!

Извинявам се за оффтопика,но не се сдържах-масада,ако имаш нещо за казване-лс не спами повече темичката на човека МОЛЯ ТЕ!!!
форума !!!
Аватар
venci95

Мнениеот Admin » Пон Яну 31, 2011 10:23 am

На masada е наложено наказание - блокиране на профила за 1 седмица - заради грубо отношение към други потребители, а също и заради лош правопис.
Да имаш негативно или позитивно мнение за една или друга марка е едно, да го обосновеш и изложиш смислено и балансирано е друго, а да наричаш ползвателите на някоя марка олигофрени е трето. Е това, третото, няма как да го бъде тук.

Моля, продължете дискусията по същество и да приключваме с този случай. :agree:
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Мнениеот vasilevl » Вто Фев 01, 2011 1:04 am

Ами хора, успяхте да ме понасочите малко от малко, като направя покупката ще пиша какви съм ги надробил :D

Благодаря на всички за поуст-овете, хубаво е че има хора готови да помогнат / кой както може / ! :beer: :beer: :beer:
Cross Enduro
Аватар
vasilevl

Предишна

Назад към Начален клас велосипеди и компоненти