masada написа:каквото и да правиш само не си копуваu рам или драг,от българските марки или нещо на спринт или някоя прмоция на cross като посочената от тебе. драг и рам продават необосновано скъпи и не толкова качественни продукти !
masada написа:драг и рам- запазена марка на олиго_рените в българия .
vasilevl написа:masada написа:драг и рам- запазена марка на олиго_рените в българия .
тези коментари съм ги чувал и от други хора бтв.. за това реших да попитам и да сондирам за мнения..
*коментарите ти от предният ти поуст...
vasilevl написа:masada написа:драг и рам- запазена марка на олиго_рените в българия .
тези коментари съм ги чувал и от други хора бтв.. за това реших да попитам и да сондирам за мнения..
*коментарите ти от предният ти поуст...
masada написа:фирма cross произвежда велосипеди за всички континенти с исключение на арктика и антрактида,имам право на мнение така е в демократичните държави.а колкото до тези които ме хулят,само ми припомняте бягайки от българия от какво сме се отървали
masada написа:аз се чудя с кое сам по виновен с това какво ми е мнението,или с това че въобще имам мнение,колкото до частния ви форум,интернет доколкото знам все още е публичен,но вие сте си някъде там в cccp а годината май е 1982...
masada написа:ей предавам се . пич ако искаш си купи пръскачка за ло3е,може и да е пробита,но най важното е се пак да има голям надпис RAM или DRAG
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта