Понеже наскоро си огънах задната ос а и предната капла не е много читава се замислих дали не е време да направя малък ъп. Но проблема е, че в момента главините са на резба и от тук идва и един друг прболем скоростната система(поне до колкото прочетох тук там венците също са на резба). И сега се оказва, че освен капли със главини на шлиц трябва да сменям и цялата скоростна система? Ако е така бихте ли ми препоръчали какви части да закупя като да не са някакви с извънземни цени ами нещо по народно но и да са с добро качество. Бюджета вече ще го глася в движение като се опитам да отсявам различните мнения спрямо плюсове и минуси. Самия велосипед в момента е с 21 скорости но не ми е проблем да мина и на повече, и с V-Brake спирачки.Колелото се кара предимно по асфалт и понякога когато ми хрумне по черни пътища(но не по много тежък терен), също и градско(дупки, бордюри, бабунки). Мисълта ми е ако мога да намеря нещо, което да не се прецака още на първото каране по някоя сравнително лека пътека(е от време на време си има и дупки както и каманаци

P.S:Сложил съм и една екселска таблица с примерни чаркове уж на по приемлива цена(без капли понеже не знам какво да сложа). Макар, че си нямам и грам представа каква съм я сътворил.