EccentricMOTION написа:За тези пари - твърда рамка.
Скептично си настроен за Scott, понеже... Ми е непозната марка, всички които карат около мен са с драг или рам. /допълни изречението/.
Ти на този Клаймър преди да го качиш на "силно пресечения терен" трябва да му смениш 50% от частите - вилка, гуми, капли, спирачки, скоростна система... (ами това е част от плана ми)Просто не е подходящ за спускане в този си вид.
simok_mtb написа:yoanmilenkov написа:Единствената добре позната твърда рамка за DH е Блокхед ама да се учиш на нея не е лесно, затова по-добре отпиши спускането докато не събереш пари за мека рамка.
Да и аз мисля да събера повечко пари за мека рамка ,но колелото ще е подарък от баща ми за рд-то ми 

По твойта локига трябва да всеки да почва с меко
Към автора на темата:Не го слушай взимай скота и си готов
1 не знам къде във Варна се продават скотове, за да ги разгледам какво представляват. 2 Нямам мнение за марката, не знам колко са: издържливи ,скъпи и т.н.т. .
А какво ви е мнението за ДРАГ ДА БОМБ 08 мисля че при малак напън в бюджета ще мога да си го взема. Мернах един за 800лв.
Yмри или живей изборът е мой , а живота твой!!! AveR aMH crew Orel AmHcrew!!!! I love: graffiti, biking, weed and my girlfrend.