zzz написа:Ами аз ако си взема скота от 2013 смятам да го надграждам,най-малкото една добра вилка нова задна спирачка може би и нови капли. Според мен скота е по-добър от драга ? (ако не е така моля да обясниш какви са предимствата на драга пред скота)
Ако сериозно смяташ да надграждаш просто не виждам смисъл да даваш толкова много пари(а и ще трябва да му смениш скоростната система обезателно или поне курбелите, че тия...) заради едната рамка(а и също така Ц1-цата се е доказала рамка).
Ако смяташ наистина да надграждаш-Драг Ц1 Про-движението му е една идея по-добро от това на Скот-а, вилките са еднакви, за колелата не съм много сигурен, но би трябвало да издържат известно време, единствено спирачките са В-брейк(за тези на Скот-а нищо не мога да кажа, от четене знам, че не са много добри,все пак и те са начален клас). Общо взето това е, а разликата е 200лв в цената.
За плюсовете на ТЕ пред Скот-по-добра вилка, по-добри спирачки, колелата са доста добри(каплите са Магма и държат на бой),движението е горе/долу еднакъв клас(не пише какви са курбелите) и това е общо взето.