zzz написа:Ами аз ако си взема скота от 2013 смятам да го надграждам,най-малкото една добра вилка нова задна спирачка може би и нови капли. Според мен скота е по-добър от драга ? (ако не е така моля да обясниш какви са предимствата на драга пред скота)
Ако сериозно смяташ да надграждаш просто не виждам смисъл да даваш толкова много пари(а и ще трябва да му смениш скоростната система обезателно или поне курбелите, че тия...) заради едната рамка(а и също така Ц1-цата се е доказала рамка).
Ако смяташ наистина да надграждаш-Драг Ц1 Про-движението му е една идея по-добро от това на Скот-а, вилките са еднакви, за колелата не съм много сигурен, но би трябвало да издържат известно време, единствено спирачките са В-брейк(за тези на Скот-а нищо не мога да кажа, от четене знам, че не са много добри,все пак и те са начален клас). Общо взето това е, а разликата е 200лв в цената.
За плюсовете на ТЕ пред Скот-по-добра вилка, по-добри спирачки, колелата са доста добри(каплите са Магма и държат на бой),движението е горе/долу еднакъв клас(не пише какви са курбелите) и това е общо взето.

Според теб дали ще се справя имайки предвид,че нямам опит. Аз мисля да взема рамката на скота,а каплите могат да почакат аз ще взема временно на старото колело,но все пак дали няма да ми е трудно да го сглобя това колело ?
От 2 месеца всяка вечер си лягам с мисълта,че утре ще си поръчам колело. Когато съм на компютъра постоянно ровя,чета,търся.