run написа: На някой места пише, че на 17мм шина могат да се сложат гуми от 1.5 до 2.1, а на други от 1.5 до 2.3. Коя е вярната информация?
Bace_kz написа:Не знам на каква възраст си и от къде си
Bace_kz написа:Ако път си решил твърдо да е МТБ и то Cross за същите пари можеш да си вземеш GRX7, които изглежда по-здрав от Grip 124.
bobivg написа:Могат да се сложат и по-големи гуми, но това води до известни неудобства. Не е съществен проблем, който трябва да го мислиш за сегашния ти етап при избор на велосипеда.
penmark написа:Ти моя пример не го давай![]()
penmark написа:При нормално каране на XC/AM абсолютно нищо няма да им стане. 100кг съм
Bace_kz написа:Аз от миналата година карам GRX 9 като съм минал около 2000 км смесено - планина,шосе. Като казах изглежда по-здрав имах предвид подсилката отпред на челото и по-високото тегло тегло на рамките GRX, от което не е задължително да следва, че са по-здрави, но се предполага. Според мен новите модели на "Cross" са ориентирани към по-ниско тегло, предназначени са за ХС, то и GRX си е ХС, но на мен ми изглежда по-здрава. Аз съм 80 кг и не го жаля байка и до сега само веднъж съм изправял задното колело, но както казах има техники, които щадят компонентите на велосипеда и е хубаво да се овладеят, като "bunny hope" за качване на бордюри. За вилките, ами аз съм останал с впечатление, че всичките ниски класове на suntor се разлуфтват лесно и не работят добре, но ако ще се кара само в града по хубави пътища е ок.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 26 госта