c1DraG написа:Имам едно фр което си взе Т-рекс и скача като луд, ходи тука по хижите с него да се пуска и го държи.. Затова аз ти казвам с риск да ме оплюят -
http://www.sportdelivery.com/bg//produc ... DURO/12-na с дискови на Шимано

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО . Със Шимано спирачките е 609, с Промакс - 560 .
НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ТОЯ СКАПАН ПРОМАКС ! . Казвам ти го от личен опит, и вземай еднурото, по-добро е. Като го вземеш, извади едната пружина от вилката става 160мм. пак от личен опит

Добро е колелото в общи линии и издържа на тръшкане

Моля ти се, не пълни главата на момчето с глупости и надежди за това колело.. Като започнем с "меката" рамка с неработещият "шок" (ако въобще може да се нарече шок), неработещата вилка, която тежи към 5 кила, крехките тежки шини и вероятно главини ( които дори не смеят да представят) и монтаж Турней и стигнем до спирачките (Промакс са пълни боклуци, а за Шиманото не знам..) и ТЕГЛОТО , това колело НЕ СТРУВА. То е направено за хора които не разбират, и които като видят дискови спирачки, повече скорости, заден амортисиор и двукоронна вилка за "толкова малко пари", веднага купуват. Аз ти препоръчват да седиш далеч от тези колела (този Крос и другите евтини "мекици"). На твое място аз бих си взел твърдак - Драг Ц1, Рам хт1,2,3, Някой ХУБАВ ТВЪРД Крос(примерно Грип) или Спринт Аполон даже.. Дори и да ти излезе по-скъпо първоначално, помисли, че ако вземеш такова колело като Ендурото, ще трябва да смениш всичко по него и всъщност, то би ти излязло по-скъпо!