от carmo » Съб Мар 25, 2017 11:00 pm
За асфалт ще е по-добра от 2-та Континенталите, понеже има плътна средна част. При тях макар и дребните "таралежки" освен смачкване имат склонност и към измятане, докато сликовият център на Кендата е "непоклатим". Аз сам около 80кг (леко вариращо тегло) и предната я карам 3 атм., задната 3.5 атм. Колелото се движи леко. Ако са с 1 атм. надолу се усеща че набира трудно, но и вози комфортно. Ако ги кача на 3.5 предна / 4 задна, много бега, но вози като дъска. Каучука е твърд (като на лятна авто гума) и за това почти нямат износване. Ако блокирам със спирачката задната, след 100-тина оборота и прашасване, вече не си личи къде е петното. Контитата ще са по-меки и там ще е видимо (и заради шарката). На студено сцеплението им е малко по-ниско, но във бързи виражи с лягане държат винаги. Абе типичен автомобилен каучук, но теглото им не знам. Карал съм ги и много меки. Джантите ми са доста тежки и здрави (Х5 на Кроссер) и веднъж бях убол задната в една гора. Излязох на асфалта (преди това не се усещаше кога съм я убол) и още 3 км я карах, докато не почна да се усеща биенето на каплата по неравностите на шосето. После нищо и нямаше, а вътрешната залепих на дупката от трънчето. Не ги хваля, но просто ако не ги сменя, ще ме карат до гроб. Между другото тяхната шарка съм виждал като стар модел на някоя от реномираните марки, но не помня коя. Линкът който съм ти дал за Double fire 3 е на гума с балон 35 и тя е 640 грама, но може да решиш че ти е тъничка.