green_bike написа:Мисля да си купя колело за каране в града, парка и може би някое по-безобидно каране из Витоша. В общи линии съм се спрял на две колела Drag Hacker SF и Drag Grizzly, кой е по-добрият избор според вас?
green_bike написа:
.... а Grizliто е около 12 ....
green_bike написа:.. Ти колко мислиш,че е..?
green_bike написа:Мисля да си купя колело за каране в града, парка и може би някое по-безобидно каране из Витоша. В общи линии съм се спрял на две колела Drag Hacker SF и Drag Grizzly, кой е по-добрият избор според вас?
Ozzie написа:Що бе смок?
Аз пък мога веднага да ти кажа три неща по които Гризлито (като рамка) печели преимущество пред Хакера:
1. Alu рамка.
2. Фиксирани уши за задната главина.
3. Уши за дискова спирачка.
Капиш?
simok_mtb написа:Ozzie написа:Що бе смок?
Аз пък мога веднага да ти кажа три неща по които Гризлито (като рамка) печели преимущество пред Хакера:
1. Alu рамка.
Капиш?
Ozzie, 1.Това, че рамката е ауминиева не е голямо предимство.
azze написа:simok_mtb написа:Ozzie написа:Що бе смок?
1. Alu рамка.
Капиш?
Ozzie, 1.Това, че рамката е ауминиева не е голямо предимство.
Как да не е предимство?Обичаш да влачиш повече килограми ли?Или заради здравината?Това колело нали се сещаш,че не е за някакво екстремно каране?Освен това колко от колелата за сериозно каране са с алуминиева рамка?Аз не съм много запознат с ДХ колелата,но не са ли повечето с алу. рамки?Може и да греша.
green_bike написа:...но май вече клоня към Ontario, по-добре да се изръся малко повече, но поне е доста добро колело и ще може да се ползва с перспектива.
DTD написа:green_bike написа:...но май вече клоня към Ontario, по-добре да се изръся малко повече, но поне е доста добро колело и ще може да се ползва с перспектива.
А така! Ще си струва парите.
Въпреки, че не виждам с какво ТОЛКОВА е по-добро онтариото от аполона... За изправена/наведена стойка... Кормилото може да се върти и да ти идва по-близо и по-далеч спрямо седалката. Седалката също може да се мести до едно положение напред и назад.Също така, ако чувстваш, че рамката ти е ниска (а не трябва да бъде, защото е точно за твоя ръст) можеш да си вдигнеш седалката, нали е за това колчето.
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта