nobreak написа:...че съм 120 килограма почти...
vallio74 написа:Според мен е по-добре да избереш BG велосипед с доказани качества.Все ще намериш нещо на цената на тайванчето,но в крайна сметка ти си решаваш.
Ozzie написа:Забрави и за двата.
На теб ти трябва твърда рамка (това със сигурност), евентуално и с твърда вилка.
zax983 написа:Има само едом проблемНещо не виждам причина да карам байк в града или по магистралата. Т.е. Drag Hacker не ме устройва. Пък и за 250 лева ме съмнява и за байк да ме устройва, особено за байк... Точно веднъж ще се спусна и вече няма да имам байк...
От друга страна едва ли има пистов за моите килограми, така че ми остава да търся по-здрава шосейка... Ако съм разбрал правилно и nobreak търси същото? Както вече не веднъж съм споменавал, трявба да вдига 50км/ч без проблем и без значение килограмите ми! Ако ми покажете такъв байк, няма проблеми, байк ще си взема
zax983 написа:Има само едом проблемНещо не виждам причина да карам байк в града или по магистралата. Т.е. Drag Hacker не ме устройва. Пък и за 250 лева ме съмнява и за байк да ме устройва, особено за байк... Точно веднъж ще се спусна и вече няма да имам байк...
От друга страна едва ли има пистов за моите килограми, така че ми остава да търся по-здрава шосейка... Ако съм разбрал правилно и nobreak търси същото? Както вече не веднъж съм споменавал, трявба да вдига 50км/ч без проблем и без значение килограмите ми! Ако ми покажете такъв байк, няма проблеми, байк ще си взема
hitar_potter написа:Запознат ли си със закона за движение по пътищата?
zax983 написа:Тъйкато на 90 ще те издържи всичко, на 100 ще чупиш всичко... Но щом издържа 130-140 килограмов обезателно трябва да го пробвам, остава само проблема със скоростта. Просто искам минималния компромис между шосейка и байк, така че да е макс здрав за асфалт, макс бърз без да пренебрегваме здравнина и комфорт и тогава съм склонен да мина и на по-горни класове, където да дам малко повече, а дори и много повече пари, НО ДА ЗНАМ ЗА КАКВО ГИ ДАВАМ!!!
zax983 написа:Наистина не знам какво общо има закона за движение по пътищата следкато той не касае велосипедистите .... За сега си карам с над 50 където мога .... като ми изскочи някой идиот пред колелото ... Разбира се с байка мога просто да спра доста надеждно ... варирам от 110 до 130 според сезона :]
Бате, решение няма за нас... Дискриминацията е пълна... Т.е. има едно решение, да смъкнем по 30 килограма, за да се вписваме в недъгавите стандарти! Не знам точно как е при теб, все пак си и по-висок. Аз съм с доста масивни кости и нямам повече от 10-20 кг излишни, но ако реша мога да си дам зор да стопя и малко мускулна маса та да падна на 90, обаче това май ще ми излезе много по-скъпо от скъпо колелоnobreak написа:zax983 написа:Тъйкато на 90 ще те издържи всичко, на 100 ще чупиш всичко... Но щом издържа 130-140 килограмов обезателно трябва да го пробвам, остава само проблема със скоростта. Просто искам минималния компромис между шосейка и байк, така че да е макс здрав за асфалт, макс бърз без да пренебрегваме здравнина и комфорт и тогава съм склонен да мина и на по-горни класове, където да дам малко повече, а дори и много повече пари, НО ДА ЗНАМ ЗА КАКВО ГИ ДАВАМ!!!
И какво е решението според теб?
Назад към Начален клас велосипеди и компоненти
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта