Тъжната гибел на моя златен приятел

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Мнениеот CYBER » Чет Май 15, 2008 9:07 am

Не съм,после да покажеш придобивките ;)
CYBER

Рейтинг: 1539

Мнениеот bullerspike » Чет Май 15, 2008 4:28 pm

евала,баси яката п:fairy:ка :D
мноо яко си го направил,жалко че се е пукнала.
bullerspike

Рейтинг: 1301

Мнениеот CYBER » Чет Май 15, 2008 9:06 pm

dracunculus написа:Няма и аз да се включвам в безмислените спорове. Как я е счупил- не коментирам- трябва да е била дефектна. Само искам да кажа на господата от Веломания- на това му се казва гаранция, а не на вашата измислица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами...всъщност точно благодарение на Веломания рамката ми беше сменена-от Дънкан се ослушваха след 10-тина имейла,а на 3-тата минута,когато отидох във Веломания се свързах с човека,който движи нещата с Дънкан и съответно рамката беше пратена 10 минути след това и дойде за по-малко от седмица и Веломания си свършиха нещата удивително бързо и бих казал перфектно,за което евала :beer:
CYBER

Мнениеот CSI » Чет Май 15, 2008 9:22 pm

Highlander написа:
CYBER написа:
Highlander написа:
CYBER написа:А какъв е проблема с това,че карам скъпо колело?Събрал съм пари,купил съм си :) аз парите не ги копая,много съм се лишавал и не виждам нищо лошо в това да си влагаш парите в нещо,особено в колело ;)

Няма нищо лошо в това,но да има смисъл в това.Примерно за спирачката съм съгласен с bo4ko ама върши работа и една от 50лв както и ballbearing5,7 а не някаква хидравлика.Абе всеки си преценява.Аз лично съм с челюсти за 40лв и ми вършат за задна повече от прекрастна работа.Незнам,но един твърд NS щеше да ти върши перфектна работа.Иначе жалко за колелото не беше хич лошо,но случило се.Надявам се сега да сглобиш нещо хубаво.

П.П.Ако не си сглобил де.

Работя по въпроса ;) иначе,примерът със спирачката беше малко неуместен според мен ама карай :)

Абе незнам да ти кажа всеки си решава и преценява.Това си е твой проблем ако искаш карай с hayes el camino.Ти си решаваш.Офффф нямам търпение да дойде понеделника да си взема кормилото и лапата specialized mobius DH и вилката marzocchi z5.

Надявам се да сглобиш нещо хубаво.

П.П.Всеки знае да се заяжда тука.Такаче не им обръщай внимание ;)

Абе бастун...совалката пристигна ли ти?
Success is ALWAYS bringing enemies!!!!
Аватар
CSI

Рейтинг: 1312

Мнениеот dracunculus » Чет Май 15, 2008 9:22 pm

@CYBER
Ами, то пак самата гаранция се дава от фирмата- производител, която в случая е Дънкън, а не Веломания, Веломания са само посредници в случая, въпреки това- браво, все пак.
dracunculus

Рейтинг: 1760

Мнениеот Highlander » Чет Май 15, 2008 9:39 pm

CSI написа:
Highlander написа:
CYBER написа:
Highlander написа:
CYBER написа:А какъв е проблема с това,че карам скъпо колело?Събрал съм пари,купил съм си :) аз парите не ги копая,много съм се лишавал и не виждам нищо лошо в това да си влагаш парите в нещо,особено в колело ;)

Няма нищо лошо в това,но да има смисъл в това.Примерно за спирачката съм съгласен с bo4ko ама върши работа и една от 50лв както и ballbearing5,7 а не някаква хидравлика.Абе всеки си преценява.Аз лично съм с челюсти за 40лв и ми вършат за задна повече от прекрастна работа.Незнам,но един твърд NS щеше да ти върши перфектна работа.Иначе жалко за колелото не беше хич лошо,но случило се.Надявам се сега да сглобиш нещо хубаво.

П.П.Ако не си сглобил де.

Бастун,бастун не още сглобих рамка и всичко друго без вилка,кормило и лапа.

Работя по въпроса ;) иначе,примерът със спирачката беше малко неуместен според мен ама карай :)

Абе незнам да ти кажа всеки си решава и преценява.Това си е твой проблем ако искаш карай с hayes el camino.Ти си решаваш.Офффф нямам търпение да дойде понеделника да си взема кормилото и лапата specialized mobius DH и вилката marzocchi z5.

Надявам се да сглобиш нещо хубаво.

П.П.Всеки знае да се заяжда тука.Такаче не им обръщай внимание ;)

Абе бастун...совалката пристигна ли ти?

Бастун,бастун не още сглобих рамка и всичко друго без вилка,кормило и лапа.

Нямам търпение да дойде понеделника да си ги взема
:hbang2: :nonono:
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот assgiver » Пет Май 16, 2008 11:43 am

dracunculus написа:@CYBER
Ами, то пак самата гаранция се дава от фирмата- производител, която в случая е Дънкън, а не Веломания, Веломания са само посредници в случая, въпреки това- браво, все пак.

Жоре и ти вярваш.... ;)
не става само със спамене и пари !Трябва каране И АКЪЛ!!!.....
Аватар
assgiver

Рейтинг: 1960

Мнениеот HellBurn » Пет Май 16, 2008 7:41 pm

Жалко за колелото. Доста добре е изглеждало.
Относно килограмите му само ще кажа, че няма значение и не виждам смисъл да го обсъждате и обиждате!
₣®ËÉŘĭĐę
Аватар
HellBurn

Рейтинг: 1141

Мнениеот SeeSaw » Нед Юни 22, 2008 7:10 pm

assgiver написа:
bo4co написа:Бляяяяяяяяяяяяяяяяя пълни простотии....
2.Повечето които са писали в тая тема, не знаят как кара този човек и не могат да говорят за него така,щом той казва че прави 360 ейр значи го прави.Той няма никакви намерения да ви лъже за неща от които нищо няма да спечели.Аз лично съм, го виждал как прави 360 ейр от вирайжите.Просто не говорете без да знаете ;) :nono:

Аз пък правя 360 тейлуип барспин ноу хендър супермен кранфлип и това само от виража. Айде сега ме обори, че не го правя а? И кога си го виждал да го прави това 360 или диоптрите са ти малко ? И въобще ти кой си ? Килата нямат чак толкова значение, но тъпотията играе огромна роля. Друго си е да си купиш фрийкостър зада учиш фейки.....

не знам са за кво си чешеш езика с глупости ;)
Аватар
SeeSaw

Рейтинг: 973

Мнениеот RAM-FR » Нед Юни 22, 2008 11:05 pm

bo4co написа:Бляяяяяяяяяяяяяяяяя пълни простотии....
2.Повечето които са писали в тая тема, не знаят как кара този човек и не могат да говорят за него така,щом той казва че прави 360 ейр значи го прави.Той няма никакви намерения да ви лъже за неща от които нищо няма да спечели.Аз лично съм, го виждал как прави 360 ейр от вирайжите.Просто не говорете без да знаете ;) :nono:

преди седмица две на НДК
-Самииии аре направи 360 еър
-Емиии добре ама не знам дали ще "хвърли" (каквото и да означава )
първи опит не успешен .... втори също .....
-Емии то нещо не става трябва да пробвам няколко пъти и ще стане
-Добре аз съм тука като си готов кажи ...

сега чак се сетих че той не каза ..и не го направи .... се едно бира и мрамор за Софи на НДК да има :)
Аватар
RAM-FR

Рейтинг: 1958

Мнениеот Nymphetamine » Пон Юни 23, 2008 12:13 am

аз па праих бекфлип от равно ено време... и ко, шом казвам, начи го праа, а?
така и не послушахте на did съвета да си направихте тема за пишкомерене. :nono:
Аватар
Nymphetamine

Рейтинг: 1999

Мнениеот CYBER » Пон Юни 23, 2008 9:19 pm

RAM-FR написа:-Емиии добре ама не знам дали ще "хвърли" (каквото и да означава )

'Лепне' ;) и по мои спомени направих точно един опит,защото бях с рамка,която продавах на следващия ден и не исках да я мъча с опити за 360.Кога пък съм казал,че лепя 3-ка от всеки път?И споменатият случай беше преди повече от месец,изобщо дума вярна нямаш в това,което казваш,братле :) Ако имаш нещо да ми казваш ела при мене и ми го кажи,ти достатъчно често караш ДХ на ндк ;) Всички,които в момента учим 360,което между другото изобщо не е лесно,имаме малко успешни опити сред множеството неуспешни...Не виждам причина да стават спорове поради това,особено ако си направите труда да прочетете внимателно какво съм писал когато възникна спора :)
CYBER

Мнениеот SeeSaw » Пон Юни 23, 2008 9:31 pm

ОКей ?!? нужно ли е да се спори .. покажи им. Така до никъде ще го докарате :popcorn:
Аватар
SeeSaw

Рейтинг: 973

Мнениеот eliten_tupan » Пон Юни 23, 2008 9:46 pm

CYBER написа:@ всички тъпаци по-нагоре: Няколко пъти съм лепвал 360 еър на виражите,за съжаление имам много неуспешни опити на 270 от което по всяка вероятност съм спукал рамката,както обясних още във 2-рата си поста и не виждам причина да спорите за тва колко тежа при положение,че мен не ме е срам или нещо такова не виждам защо да ви лъжа :) И още тия дни ще кача клипче с 360 еър за да не ми се изказват някви форумни мишоци,които не са ме виждали как карам по думите на други съфорумници.
Каде е клипа сами искам да го вида
Аватар
eliten_tupan

Рейтинг: 1105

Мнениеот Demo 9 » Пон Юни 23, 2008 11:10 pm

CYBER написа:
RAM-FR написа:-Емиии добре ама не знам дали ще "хвърли" (каквото и да означава )

'Лепне' ;) и по мои спомени направих точно един опит,защото бях с рамка,която продавах на следващия ден и не исках да я мъча с опити за 360.Кога пък съм казал,че лепя 3-ка от всеки път?И споменатият случай беше преди повече от месец,изобщо дума вярна нямаш в това,което казваш,братле :) Ако имаш нещо да ми казваш ела при мене и ми го кажи,ти достатъчно често караш ДХ на ндк ;) Всички,които в момента учим 360,което между другото изобщо не е лесно,имаме малко успешни опити сред множеството неуспешни...Не виждам причина да стават спорове поради това,особено ако си направите труда да прочетете внимателно какво съм писал когато възникна спора :)

Няма и 2 седмици ;) бях с него.... и 90 не видяхме :D евала за мерака ама не се изхвърляй така ;)
Изображение
Аватар
Demo 9

Рейтинг: 1986

Мнениеот Ozzie » Вто Юни 24, 2008 6:29 pm

Nymphetamine написа:така и не послушахте на did съвета да си направихте тема за пишкомерене.

Всъщност... добър съвет.
:)
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Предишна

Назад към Радост за окото (видео и снимки)