dracunculus написа:Няма и аз да се включвам в безмислените спорове. Как я е счупил- не коментирам- трябва да е била дефектна. Само искам да кажа на господата от Веломания- на това му се казва гаранция, а не на вашата измислица!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Highlander написа:CYBER написа:Highlander написа:CYBER написа:А какъв е проблема с това,че карам скъпо колело?Събрал съм пари,купил съм сиаз парите не ги копая,много съм се лишавал и не виждам нищо лошо в това да си влагаш парите в нещо,особено в колело
Няма нищо лошо в това,но да има смисъл в това.Примерно за спирачката съм съгласен с bo4ko ама върши работа и една от 50лв както и ballbearing5,7 а не някаква хидравлика.Абе всеки си преценява.Аз лично съм с челюсти за 40лв и ми вършат за задна повече от прекрастна работа.Незнам,но един твърд NS щеше да ти върши перфектна работа.Иначе жалко за колелото не беше хич лошо,но случило се.Надявам се сега да сглобиш нещо хубаво.
П.П.Ако не си сглобил де.
Работя по въпросаиначе,примерът със спирачката беше малко неуместен според мен ама карай
Абе незнам да ти кажа всеки си решава и преценява.Това си е твой проблем ако искаш карай с hayes el camino.Ти си решаваш.Офффф нямам търпение да дойде понеделника да си взема кормилото и лапата specialized mobius DH и вилката marzocchi z5.
Надявам се да сглобиш нещо хубаво.
П.П.Всеки знае да се заяжда тука.Такаче не им обръщай внимание
CSI написа:Highlander написа:CYBER написа:Highlander написа:CYBER написа:А какъв е проблема с това,че карам скъпо колело?Събрал съм пари,купил съм сиаз парите не ги копая,много съм се лишавал и не виждам нищо лошо в това да си влагаш парите в нещо,особено в колело
Няма нищо лошо в това,но да има смисъл в това.Примерно за спирачката съм съгласен с bo4ko ама върши работа и една от 50лв както и ballbearing5,7 а не някаква хидравлика.Абе всеки си преценява.Аз лично съм с челюсти за 40лв и ми вършат за задна повече от прекрастна работа.Незнам,но един твърд NS щеше да ти върши перфектна работа.Иначе жалко за колелото не беше хич лошо,но случило се.Надявам се сега да сглобиш нещо хубаво.
П.П.Ако не си сглобил де.
Бастун,бастун не още сглобих рамка и всичко друго без вилка,кормило и лапа.
Работя по въпросаиначе,примерът със спирачката беше малко неуместен според мен ама карай
Абе незнам да ти кажа всеки си решава и преценява.Това си е твой проблем ако искаш карай с hayes el camino.Ти си решаваш.Офффф нямам търпение да дойде понеделника да си взема кормилото и лапата specialized mobius DH и вилката marzocchi z5.
Надявам се да сглобиш нещо хубаво.
П.П.Всеки знае да се заяжда тука.Такаче не им обръщай внимание
Абе бастун...совалката пристигна ли ти?
dracunculus написа:@CYBER
Ами, то пак самата гаранция се дава от фирмата- производител, която в случая е Дънкън, а не Веломания, Веломания са само посредници в случая, въпреки това- браво, все пак.
assgiver написа:bo4co написа:Бляяяяяяяяяяяяяяяяя пълни простотии....
2.Повечето които са писали в тая тема, не знаят как кара този човек и не могат да говорят за него така,щом той казва че прави 360 ейр значи го прави.Той няма никакви намерения да ви лъже за неща от които нищо няма да спечели.Аз лично съм, го виждал как прави 360 ейр от вирайжите.Просто не говорете без да знаете![]()
Аз пък правя 360 тейлуип барспин ноу хендър супермен кранфлип и това само от виража. Айде сега ме обори, че не го правя а? И кога си го виждал да го прави това 360 или диоптрите са ти малко ? И въобще ти кой си ? Килата нямат чак толкова значение, но тъпотията играе огромна роля. Друго си е да си купиш фрийкостър зада учиш фейки.....
bo4co написа:Бляяяяяяяяяяяяяяяяя пълни простотии....
2.Повечето които са писали в тая тема, не знаят как кара този човек и не могат да говорят за него така,щом той казва че прави 360 ейр значи го прави.Той няма никакви намерения да ви лъже за неща от които нищо няма да спечели.Аз лично съм, го виждал как прави 360 ейр от вирайжите.Просто не говорете без да знаете![]()
RAM-FR написа:-Емиии добре ама не знам дали ще "хвърли" (каквото и да означава )
първи опит не успешен .... втори също .....
Каде е клипа сами искам да го видаCYBER написа:@ всички тъпаци по-нагоре: Няколко пъти съм лепвал 360 еър на виражите,за съжаление имам много неуспешни опити на 270 от което по всяка вероятност съм спукал рамката,както обясних още във 2-рата си поста и не виждам причина да спорите за тва колко тежа при положение,че мен не ме е срам или нещо такова не виждам защо да ви лъжаИ още тия дни ще кача клипче с 360 еър за да не ми се изказват някви форумни мишоци,които не са ме виждали как карам по думите на други съфорумници.
CYBER написа:RAM-FR написа:-Емиии добре ама не знам дали ще "хвърли" (каквото и да означава )
първи опит не успешен .... втори също .....
'Лепне'и по мои спомени направих точно един опит,защото бях с рамка,която продавах на следващия ден и не исках да я мъча с опити за 360.Кога пък съм казал,че лепя 3-ка от всеки път?И споменатият случай беше преди повече от месец,изобщо дума вярна нямаш в това,което казваш,братле
Ако имаш нещо да ми казваш ела при мене и ми го кажи,ти достатъчно често караш ДХ на ндк
Всички,които в момента учим 360,което между другото изобщо не е лесно,имаме малко успешни опити сред множеството неуспешни...Не виждам причина да стават спорове поради това,особено ако си направите труда да прочетете внимателно какво съм писал когато възникна спора
Nymphetamine написа:така и не послушахте на did съвета да си направихте тема за пишкомерене.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта