В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
Добър вечер! Могат ли да се намерят снимки на посочения модел за последните няколко години? По-специално ме вълнува рамката, а не окомплектовката. Благодаря предварително и дано не ви затруднявам много! Лека!
Eми може да зададеш въпроса си във '' тема за кратки въпроси''. Рамката за последните 3-4-5 години май няма промяна.Мисля,че даже няма промяна откакто е създадена.
Основен проблем на света е,че глупаците са уверени в себе си,а умните хора са пълни със съмнения!
drumboy написа:Рамката за последните 3-4-5 години май няма промяна.Мисля,че даже няма промяна откакто е създадена.
Да, ама не. Първоначално беше стоманена, после бе сменена с алуминиева. За снимки - най- добре автора да се обърне към "Веломания" или да порови из статиите в сайта.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Здравей , наскоро се сдобих с такъв велосипед , ето линк към темата ми в нея има снимки (давам линк за да не ги качвам и тук) viewtopic.php?f=31&t=101809 , на рамката пише "ALU 7" , size M , дано да съм ти помогнал . Поздрави !