Drag Grizzly през годините

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Drag Grizzly през годините

Мнениеот tbk515 » Сря Дек 14, 2011 11:09 pm

Добър вечер! Могат ли да се намерят снимки на посочения модел за последните няколко години? По-специално ме вълнува рамката, а не окомплектовката. Благодаря предварително и дано не ви затруднявам много! Лека!
Аватар
tbk515

Рейтинг: 1360

Re: Drag Grizzly през годините

Мнениеот drumboy » Сря Дек 14, 2011 11:35 pm

Eми може да зададеш въпроса си във '' тема за кратки въпроси''.
Рамката за последните 3-4-5 години май няма промяна.Мисля,че даже няма промяна откакто е създадена.
Основен проблем на света е,че глупаците са уверени в себе си,а умните хора са пълни
със съмнения!
Аватар
drumboy

Рейтинг: 1103

Мнениеот Ozzie » Чет Дек 15, 2011 9:43 am

drumboy написа:Рамката за последните 3-4-5 години май няма промяна.Мисля,че даже няма промяна откакто е създадена.

Да, ама не. Първоначално беше стоманена, после бе сменена с алуминиева.
За снимки - най- добре автора да се обърне към "Веломания" или да порови из статиите в сайта.
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот Wooolf » Чет Дек 15, 2011 12:05 pm

Здравей , наскоро се сдобих с такъв велосипед , ето линк към темата ми в нея има снимки (давам линк за да не ги качвам и тук) viewtopic.php?f=31&t=101809 , на рамката пише "ALU 7" , size M , дано да съм ти помогнал . Поздрави ! :beer:
Аватар
Wooolf

Рейтинг: 1230

Назад към Радост за окото (видео и снимки)