zafirovp написа:Рамката сам ли си я боядисал? Изглежда доста качествена боята. Браво, доста яко се е получило.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:На живо изглежда много по-якоЧНБ!
Аз бях една събота и неделя момчето с клаймъра слонова кост
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Dealer1 написа:Като видях снимката направо си казах DAMMMMN . ЧНБмного зарибява
Мерси ДаниDonDanito написа:Мераклийско изглежда! Много радост да ти носи!
NWD написа:Браво за труда, доста добре се е получилоЧестито и безаварийно!
Този сезон наближава със страшна сила и желанието за DH става неудържимо !!!donduche написа:За тези от вас, които нямат много средства за байка си, но все пак харесват този уникален спорт и искат да го практикуват. Ето вижте аз какво успях да сглобя
donduche написа:ГОТОВО имаме си един приличен байк за DH.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
donduche написа:Рамката си я купих от този сайт 2-ра ръка заедно с шока за 400 лв
donduche написа:Рамката си я купих от този сайт 2-ра ръка заедно с шока за 400 лв.
mtb_pm написа:Надявам се това да отговори на въпроса ти viewtopic.php?f=16&t=84200
donduche написа:mtb_pm написа:Надявам се това да отговори на въпроса ти viewtopic.php?f=16&t=84200
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА еми аз миналата година не бях много в час с нещата и малко са ме попреебали хахахахахахахахахаха но нищо де да си ги харчат със здраве
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта