zafirovp написа:Рамката сам ли си я боядисал? Изглежда доста качествена боята. Браво, доста яко се е получило.
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1 написа:На живо изглежда много по-якоЧНБ!
Аз бях една събота и неделя момчето с клаймъра слонова кост
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Dealer1 написа:Като видях снимката направо си казах DAMMMMN . ЧНБмного зарибява
Мерси ДаниDonDanito написа:Мераклийско изглежда! Много радост да ти носи!
NWD написа:Браво за труда, доста добре се е получилоЧестито и безаварийно!
Този сезон наближава със страшна сила и желанието за DH става неудържимо !!!donduche написа:За тези от вас, които нямат много средства за байка си, но все пак харесват този уникален спорт и искат да го практикуват. Ето вижте аз какво успях да сглобя

donduche написа:ГОТОВО имаме си един приличен байк за DH.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
donduche написа:Рамката си я купих от този сайт 2-ра ръка заедно с шока за 400 лв
donduche написа:Рамката си я купих от този сайт 2-ра ръка заедно с шока за 400 лв.
mtb_pm написа:Надявам се това да отговори на въпроса ти viewtopic.php?f=16&t=84200
donduche написа:mtb_pm написа:Надявам се това да отговори на въпроса ти viewtopic.php?f=16&t=84200
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА еми аз миналата година не бях много в час с нещата и малко са ме попреебали хахахахахахахахахаха но нищо де да си ги харчат със здраве
Малеееееее... Такава бомба не съм виждал никога! Останаха ми очите! Браво, много ме зарадва тоя байк, направо кърти! Честит да ти е и със здраве да си го караш!
Малеееееее... Такава бомба не съм виждал никога! Останаха ми очите! Браво, много ме зарадва тоя байк, направо кърти! Честит да ти е и със здраве да си го караш! Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта